automoto.ee foorumid

Täisversioon: T-40 siduri anomaalia
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Hei hops kõik, kes arvavad midagi sellest masinast teadvat.
Probleem järgmine - keset tööd kadus korraga siduri lahutus võime. Sai pedaalist peale keeratud, mis aitas 23 sekundiks, peale mida seis sama. Kuna ükski muu asi enam ei aidanud, siis traktor pooleks. Vastu vaatas igati korralik ketas, survelaager ok, vedrud kõik terved ja nähtavaid vigastusi kusgil pole. Siduri kojast midagi ootamatut välja ka ei kukkunud... hämming... Kokku tagasi, käpad paika, pedaali käik paika..... sai väänatud ja logistatud seda võlli, mis siis harke liigutab, et ehk sealt on midagi puksilaadset jalga lasknud (kui seal neid üldse on), või niivõrd ära kulunud, et kisub vajutades viltu, kuid - ka ei midagi.

Kellegil on mõnd eriti eredat ideed, mida võiks veel proovida??? Saaks aru, kui vedrud oleks lihtsalt ära väsinud, mis peaks justkui libisemist tekitama, kuid lahutamist ei tohiks segada ühestki otsast.
Üldiselt, järgmise raksuga Kuusakoskisse minek on kindel, aga enne kuulaks, mida siinpool veaks pakutakse. Tänud ette ja jõudu kõigile, kes peavad vahepeal sellise pornaabeliga tööd tegema Cool
Võta kabiini põrandalt sidurikoja pealt luuk ära ja vaata sealt, kas survelaager surub käppasi pedaali vajutamisel.