automoto.ee foorumid

Täisversioon: Granada 1982 2.3 GL
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere. juhtus siis probleem vana Type B 4 speed käigukangiga. läks siis katki mingi plastik sadul vms( http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-TYPE-9-GE...5ae7f2a9f1 ). ja mingi koonus mis peaksid kangi ennast kinni hoidma.
olen otsinud googli ja ebay läbilõhki edutult ja uurin, et kas teil kellegil on kogemusi olnud või oskab keegi miskit soovitada. http://www.oocities.org/morgan4_4/3gearboxoptions.jpg lingilt on tegemist esimese kastiga.

ja katkine kang näeb välja siis selline Big Grin

[attachment=39702]

[attachment=39703]

aitäh.
Kas koos selle tohtu vee ja õli vahuseguga, mis piltidelt vastu vaatab, oli veel mingi võimalus, et see olemasolev kast töötas vaikselt....?
Noh, et kas ikka on mõtet seda üldse remontida...
Kangi koos selle purunenud mutriga vast ikka leiab.

Ma otsiks mõne sellise kasti, mis vähemalt õliga oleks sõitnud....Big Grin
90-ndate alguses soetas minu sõber sellise masina, läbisõit oli teisel 39 000 km. ja väga heas korras, mulle see masin meeldis.
Kui vaatate 80-ndate USA politseid, siis oli see nendel kasutuses, tundus olema "tubli tükk".
Kusagil koli sees peaks olema komplektne kang koos pronksist ise treitud mutriga aga see otsimine võtab aega Rolleyes
hehe. kastil vaja kindlasti õli vahetada aga kõige suurem jama on hetkel kangis Big Grin kui leian vastavad jupid siis tuleb ka värske õli Big Grin
ja minu granaat on sõitnud 57 000 aga kõige vägevam see, et odomeeter näitab ainult 5 numbri niiet ei tea mitmes ring võib olla Big Grin
Tervet kasti ei soovi?
Mul on neid lahjemaid kaste paar tükki üle jäänud.
hetkel tahaks ainult kangi korda saada, aga kui kunagi tahan või vaja vahetada, siis küsin sult üle ja loodan, et kastid alles oleks Big Grin aga tänan.
(24-07-2012, 08:49 AM)miilits Kirjutas: [ -> ]Kui vaatate 80-ndate USA politseid, siis oli see nendel kasutuses, tundus olema "tubli tükk".

USA politseil? Vaevalt küll, nemad ikka kodumaiseid masinaid eelistasid. Briti politsei kasutas küll ohtrasti Granadasid.
ikka otsin kangi Cool

kui keegi näeb, teab kedagi kellel vedelemas selline terve ja töötav käigukang siis palun pakkuge julgelt http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.d...true&rt=nc

Aitäh.
Ebay linkide asemel tasuks see ost Ebays ära teha. See ei ole kosmoseteadus. Viis naela pole ka eriline raha.
kuna see kang mis lingil, ei ole päris terve ja seda oli võimalik osta ainult inglismaa siseselt! eks ma ikka hoian silma peal ebay's kui miskit leian, aga enamasti postikulu ületab kordades jupi enda hinna kahjuks, siis uurin lähemal olevaid juppe rohkem.
eksisin Big Grin seda kangi oli isegi kuidagi võimalik Eestisse saata.
See kast kasutatuna osta maksab vähem kui hakata kuskilt jiibeist tellima seda kangi. Ise siis vaatad , kas viid ülejäänud metalli v6i paned terve uue kasti alla.