automoto.ee foorumid

Täisversioon: T40 kütusefiltri kaanega mure
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure selles, et peenkütusefiltri kaanel on tagasivoolu stutseri keere maas. Poes öeldi, et mainitud osi uuena eriti liikumas ei leia.
Lihtsam lahendus on panna korralik kasutatud,nii et palun, kellel on mainitud kaant pakkuda ja viitsib selle ka Tallinna suunal lähetada, mulle märku anda.
Kuna uus kaas maksab kuskil 5 euro kandis, siis keerme taastamine pole eriti mõtekas, kuid kui kellegil on hea mõte selle teostamiseks, siis ootan juhatust.
Küll tekkis omal mõte, et panna see auk pimedaga kinni ja viia tagasivool otse pihustitelt paaki. Jooniselt http://www.autosoft.ru/online/acat/?idgr...=3#p776739 on näha spetsiaalpolt nr 11. Kas on mingit vajadust, et tagasivool just nõnda käima peab, elik filtri juurest või võin otse teha ? Hiljem, kui kaane leian, siis saab esialgse olukorra vajadusel taastada, kuid hetkel oleks masinaga vaja tööd teha.
T40 on automaatne õhueemaldus selle peenpuhastusest tagasivooluga lahendatud. Vahest kannatab vahepuks teha, nagu küünlakeerme taastamisel tehti. Või kui siiamaale pole õhuprobleemi olnud, pane mõni Tööristamarketi pakutav peenflter. Lihtsam hiljem elementi sisse saada. Krt, ilmad sellised, et põllule saab, aga ära ei kuidagi.
Sai vahepeal traktorit lammutatud ja raamatuid tudeeritud. Originaalis on jah selles poldis olev kalibreeritud ava mõeldud õhu eemaldamiseks tagasivooluga paaki. Eks praegu panen tagasivoolu otse paaki ja probleemide tekkides otsin uue kaane ja viin süsteemi algseadesse tagasi.