automoto.ee foorumid

Täisversioon: mida teha kavz esiklaasi tihendiprobleemiga?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kinobussil siis mure esiklaasi tihendiga. Nimelt vana tihend nii pude ja jäik et lihtsalt murdus osaliselt klaasi paigaldamisel ära. uut olen küsinud Rebellast-vaikib ja volga poest-laiutati käsi.Klaas häda pärast püsib tõenäoliselt ees aga vett ta enam ei pea. üks variant on silikooniga tihendada, aga millisega? peaks nakkuma osaliselt vana tihendiga osaliselt klaasiga osaliselt metalliga. või oskab keegi soovitada mõnda kindlat toodet või muud materjali? või mõnda muud lahendust?Muidugi kuldne finish oleks see kui kellegil selline tihend garaazis naela otsas ripubSmile
Uut universaaltihendit on müügil tavaliselt vene traktorite varuosapoodides... Jooksva meetri hind oli ka olematu.
Ise sai kunagi tartust ostetud, oli isegi erineva profiiliga tihendeid müügil. Enam ei mäleta ainult kas see pood oli Vitamiinikaubandus või HPM

Eks neid ole ka teistes poodides. Orginaalid mis kellegil alles on tavaliselt samas seisus mis sul või siis kõvad nagu makaronid.
ja kui vaja mingit silikoni ehk liimi siis tasub vaadata näiteks Sikaflex´i tooteid - saab osta suurematest klaasiteenindustest.
sellega pannakse klaase ette ja nakkub pm. kõigega.
tootevalik on lai ja liime on igale asjale.
http://www.tooriistamarket.ee asub alumise riiuli peal, pikkus lõigatakse vastavalt vajadusele ja kiilusoont ei tasu unustada. Viimase paigaldamiseks on eraldi nõel olemas, aga ühekordsete soorituste korral saab hakkama ka laia kruvikeerajaga. Abivahendiks sobib ka seebivesi, muid mastikseid pole põhjust KAVZ-i puhul kasutada.

Ülejäänud KAVZ-ile ja teistele vanadele bussidele sobivad tihendid leiab siit: http://www.happich.de