automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kõrgsurvepumba kontroll (T40)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist, situatsioon siis järgnev, on olemas selline agregaat nagu pealkirjas mainit, omanik ei tea päris kindlalt, kas on töötanud või ei ja sooviks seda lasta kontrollida. Kus Pärnus kontrollitakse pumpasid ja mis orienteeruv hinnaklass võiks olla.
Piltide järgi mina arvan, et tegu on täiesti uue asjaga, sest kaitsekorgid on eemaldamata, kas keegi niimoodi konserveerib (isegi väga vähe)kasutatud seadet.
Ehk siis lühemalt, kas on mõtet ja kui, siis kus Pärnus kontrollitakse tolle asja koostöövalmidust.

[attachment=40684]
[attachment=40685]
[attachment=40686]
Kui muud varianti üle ei jää siis alati on võimalus ju traktorile pump peale panna ja proovida kas töötab või mitte. (Kui kilplase moodi tööd murda)

Korkide järgi ei tasu pumba (uudsust) hinnata. Äärmisel juhul võib pumba "näppimatust" hinnata plommide järgi.
Kõrgsurvepumpade kontrollist:
Kas keegi teab, kuskohal Tartus saab kõrgsurvepumpasid kontrollida, remontida? Pidi olema mingi firma, kus olemas lausa vahetusfond. Vana sinna ja teine riiulipealt asemele koos garantiiga.
Valguta töökojas käib vahest mingi härra neid taastamas, kuskil kontakt ka olemas. Tartu kohta hetkel info puudub, pole vajadust olnud.

Mis siis pumbal hingehäda on? Üldiselt loomult lihtne pump Rolleyes
Pöörispea hakkas rõhutasandi august kütet välja ajama. Kuna ise pole kunagi pöörispead lammutanud, mõtlesin lasta spetsialistil asja kindlapeale paika panna.
(09-11-2012, 20:31 PM)Daff Kirjutas: [ -> ]Kõrgsurvepumpade kontrollist:
Kas keegi teab, kuskohal Tartus saab kõrgsurvepumpasid kontrollida, remontida? Pidi olema mingi firma, kus olemas lausa vahetusfond. Vana sinna ja teine riiulipealt asemele koos garantiiga.

Sinu pildipeal tundub olevat 80ndate alguse uus tehasest "kapitalisse" saadetud pump, seetõttu on ta ka värvimata, kuid etteande pump on hiljem juurde lisatud.

Tartus minuteada ei tee keegi enam t25/t40 kütusepumpa.
Stende on küll paar tk, kuid mehi nende taga pole.

Ligemal on Otepää, kus aga ei võeta sinu vanatüübilist pumpa isegi ette.- pidi olema alt 2 võlliga ja pea võimatu teada paika ajada. Kevadel tuli mul üks selline pump sealt riburada pidi kiirelt tagasi just sellise põhjusega tüüpviga.

Tean, olen kuulnud, mehed on rääkinud jne, et on tegelane ka PARKSEPAS - see siis võru kõrval. Seal pidi olema ka vana, kes neid stendib. Abiks Võru tehnika pood ehk Kreutswaldi tänavas.

Ise läheks aga kindla peale välja ja ajaks veidi telefoni juttu SAUE kapremondi järeltegijatega. Väidetavalt tehakse seal ka neid. Krt kas selle firma nimi polnud sauko oü vms.

Väidetavalt keegi tegevat veel pumpasid pihusteid Karksi-Nuias. Aastatega on mulle viimasel ajal seda kordasid mainitud.
Kas Pärnus mitte Autobaasis ei ole seda võimalik teha, seal kah igasugu diislitele mõeldud vigureid testitakse, remonditakse. Ja vana kes seal askeldab on päris asjalik diislite alal.
(11-11-2012, 15:15 PM)unimüts Kirjutas: [ -> ]Ligemal on Otepää, kus aga ei võeta sinu vanatüübilist pumpa isegi ette.- pidi olema alt 2 võlliga ja pea võimatu teada paika ajada. Kevadel tuli mul üks selline pump sealt riburada pidi kiirelt tagasi just sellise põhjusega tüüpviga.

Mismõttes võimatu?? Mehed harjutagu ikka rohkem, kui lihtsalt ei oska!
(14-11-2012, 11:12 AM)Bennet Kirjutas: [ -> ]...
Mismõttes võimatu?? Mehed harjutagu ikka rohkem, kui lihtsalt ei oska!

Ei ole võimatu, lihtsalt meestel on tööd ja teenistust ilma selle probleemitagi küll.Big Grin

Oisu Diisel ei tee?
Oisu diisel
Pikk 1, Oisu, Türi vald, 72301 JÄRVAMAA

Mulle jäi mulje, et oskuste ja seadmete taha asi ei jää. Aga tööd ja teenistust võib ka neil piisavalt olla, et mitte sitta torkidaWink
Töö ja raha ei pidada haisema. Enamus tegijatest ei ole võimelised pöörispead sisse saama või ka selle pumba probleem tuvastama. Ometigi on see ääretult lihtne pump.
(14-11-2012, 11:30 AM)Bennet Kirjutas: [ -> ]Töö ja raha ei pidada haisema. Enamus tegijatest ei ole võimelised pöörispead sisse saama või ka selle pumba probleem tuvastama. Ometigi on see ääretult lihtne pump.

Nõus.

Kuigi, olles sihandset pumpa vaid korra praktika käigus nullist paika sättinud, siis päris iga diselist sellega vist küll hakkama ei saa...

Ning kas pumba valdaja ikka on nõus maksma asjatundja küsitud tasu?
Võru lähedal Parksepas remondib vanem mees kõrgsurvepumpasid. MTZ 80 pumba tegi 40€ -ga ja tuttavale tegi T25 pumba 30€ -ga korda.
Soojendaks nüüd vana supi uuesti üles. Käisin eile täpselt sama pumbaga mis teemaalgataja pildil, remondimehe juures. See on vanatüübi pump, alt kahe võlliga. Neid pumpasid ei võeta remonti sellepärast, et pole midagi vanale kulunud detailile asemele panna. Need kaks võlli on keskelt tapiga ühendatud, mis töö käigus ära kulub ja venib laiemaks. Kui esimese silindri paugu saad õigel ajal käima, siis neljas paneb juba mitu kraadi hiljem oma mütaka. Töömehed asjale garantiid ei suuda anda ja oma nime säilitamise pärast seda saasta ei näpi. Kui suudad kusagilt välja võluda uued võllid võetakse sind aga avasüli uksel vastu.
Siis mõnes mõttes ise vähe õnnelikumas seisus, oma värskel 40-l on uuema tüübi pump peal.
Oskab keegi öelda, kas neil on Belarussi pumbaga võrreldes ka mingi erinevus? Pealt vaadates minul mõlemad identsed, sisuga ei ole kummalgi juhul kokku puutunud.
Viljandis saab tehtud.

Elu aeg seal teinud üks vanem mees kodus stend ja pingid olemas ja kui täna ka teeb siis hea.

Ise lasin 2 pumpa seal teha vist pea 2 a tagasi ja sai väga hea ja paar10 eur ja asi lahendatud.