automoto.ee foorumid

Täisversioon: O:M:V:Talveralli tehnika/varustus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Siin teemas siis Ostame/Müüme/Vahetame talveralliga seotud varustust ja tehnikat.
Mitmed talverallid ja tähesõidud läbinud Saab 99.
http://auto.motors24.ee/vehicles/373260-...&sort=paid
Müügis seetõttu, et igavaks läks aastast-aastasse sama autoga välja tulla.
Kiivri tootja Bandit on tootnud laheda kiivri.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_G...elmet-0001


Samas Pakkuda ka Üks Boeri kiiver aastast 1984.

http://forum.automoto.ee/attachment.php?aid=33538

Hinnaks 80 eurot.

Vahendan kuulutust.

Pakkuda Sparco Sprint iste . Uus ,koos alusraamiga Golf MKI .
http://www.mx5centre.com.au/images/Sparco%20Sprint.jpg

Hind 200 eurot.

Kontakt 51 15 579
Herki
Pakkuda Talveralli kogemustega:

Norma traksid (2 paari) - 60euri
Sportlikud istmed (seljatugi liigutatav, sobib ka kaheukselisele) - 120euri

[Pilt: normal_IMG_2776.jpg]

53331451
jaanus@muhuklubi.ee
Mul on suurim rõõm teatada, et päris mitmed Talve- ja Suverallid läbinud sport-Rekord juba sõidab Lõuna-Eesti poole, kus ksf!Ryblik Talle järgmiseks Talveralliks veelkord südamekirurgiat plaanib teha, kauneid kehavorme suure kuumuse ja siirdatava plekk-nahaga arstida aga Peep Pree plastiline kirurgia jääb ära. Milleks niigi kaunist ihu rikkuda...

Lasime Tiinaga paar pisarakest aga nagu Valiandi pealt näha, saavad meie armastused tavaliselt omale väga vahvad uued armukesed. Käisin täna ja tegin ka Valiandile pai, loodaks sama teha ka Rekordile millalgi.
Täname tähelepanu eest!
http://auto.motors24.ee/vehicles/376423-...=price.ASC

Auto odavalt millega saab kindlasti rajale.
võimalik on ka kiiresti mu alfa ära osta, siis jõuan veel midagi asemele orgunnida, hind on ca 1500.-
Tervituseks kõikidele kellele meeldib riputada siia teemasse unikaalsete autode kuulutusi Rootsi Kuningriigist.
Lisaks leninliku komsomoli nime kandvatele taiestele, on huvi ka tavalise villise vastu. Sestap - kui keegi omab villist (uazi, luazi, niva, golfi, toyo LC vms), mille ta on enda jaoks ammendanud, võib lahkesti teada anda. Terviku olemasolu, ja soovitavalt paberitega, on eelistatuim. Kui tegu on näit omatehtud 4x4 Volgaga, mida kellegi silm enne näinud pole, siis võiks omanikul olla vähemasti mõni vettpidav mõte kuidas oma kunstiteos legaliseerida.


(EDIT ja Off-topic veel sappa! Et ka ammusulgunud ja -tolmunud garaaziväravatelt langeks tolm, siis ksf! kel veel seisab liikureid nagu AMC, Sugga, Rancho vms, võiksid neid innustada samuti kontakti võtma. See on küll hoopis ühe teise teema arenduseks, sh koolihariduseks. Nimet isendid ei pea olema täiesti terviklikud, ammugi mitte sõitvad. Kui vastastikku sobib, piisaks õppetunni tarbeks ka kokkuleppest, et aeg-ajalt saaks mõnda nimetatut garaazist välja tuua. Nii võib seda 'off-topicut' ka levitada neile, kes otse müümas ei ole.)

[quote='Väravamehaanik' pid='295739' dateline='1353919470']
Kuna sport Sierrad on tulemas rajale siis pakkuda Sierra orig, stereo koos lisaga. Sest ilmateadet peab ju raadiost ralliajal ikka kuulama.

Pigem sooviks vahetust mone vanakooli jaapani stereoga.
Ega keegi midagi pardakompuutritaolist (pigem trippmeetrit) ei paku, või teab soovitada, kust kena eksemplar (nõuetekohane) hankida? Kui ralli, siis juba rallitada.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?...gn=general

Hommikul oli veel nagu kontakt ka olemas... Sai naisega kakeldud ja räägitud meie mõistes harulduseks muutunud autost ja selle madalatest ülalpidamiskuludest (võrreldes olemasolevatega). Kui kontakt peaks tagasi ilmuma, siis andke aga tuld. Tulevane või juba olev klassik.
Sama auto kuulutuses, mis üleval Motors24s oli veel lisainfos kirjas et nukkvõlli juurest kostab müra.
(19-11-2012, 13:24 PM)PlyVal64 Kirjutas: [ -> ]Mul on suurim rõõm teatada, et päris mitmed Talve- ja Suverallid läbinud sport-Rekord juba sõidab Lõuna-Eesti poole, kus ksf!Ryblik Talle järgmiseks Talveralliks veelkord südamekirurgiat plaanib teha, kauneid kehavorme suure kuumuse ja siirdatava plekk-nahaga arstida aga Peep Pree plastiline kirurgia jääb ära. Milleks niigi kaunist ihu rikkuda...

Lasime Tiinaga paar pisarakest aga nagu Valiandi pealt näha, saavad meie armastused tavaliselt omale väga vahvad uued armukesed. Käisin täna ja tegin ka Valiandile pai, loodaks sama teha ka Rekordile millalgi.
Täname tähelepanu eest!

Tänud Priidule!
Tegin need asjad milest sa huvitet polnu. Pesin selle maltsa ja kultruukihi maha, puhastasime kõik vahed okastest ja muust sodist. Vahetasime tagarehvid ja puhastasime salongi. Täitsa vahva pill. Täna sai raadil käidud lumevaaludega võitlemas. Täitsa hästi toimiv pill tegelt. Mootor jääb mulle nõrgaks ikke.
Elagu vanakooli Opelid!
Solgin teemat piltidega, milline oli auto minukäes, enne ralliautoks muutmist.
Hea pill oli igatahes!

http://fotoalbum.ee/photos/veduvasikas/sets/822609
Kui juba registreerimisele jutt kaldus, siis paneks ka oma puuduvad rallivarustuse elemendid siia kirja.

Näiteks ostaksin meeleldi tripmeetri. Ilmselt pean poest uue ostma, aga kui keegi pakub kasutatuna, siis oleks selle üle väga hea meel.

Samuti oleks huvi 4x100 auguvahega 13'' või 14'' vanakooli valuvelgede vastu.

Pakkuda võib veel näiteks (pool)korvistmeid, mis mahuks Golfi. Ja trakse nende jaoks.

Ja kui keegi oskab ja tahab mulle poltpuuri Golfi sisse väänata, siis võib ka märku anda. Selle puhul on küll tegu pikemaajalise projektiga, kuna seda Golfi, mille sisse see puur tulema peaks, mul veel poleSmile

Kindlasti on veel asju, mis huvi pakuks. Loodetavasti see teema muutub ralli lähenedes aktiivsemaksToungue
(03-12-2012, 01:38 AM)zazik Kirjutas: [ -> ]Pakkuda võib veel näiteks (pool)korvistmeid, mis mahuks Golfi. Ja trakse nende jaoks.

Antud teema neljas postitus Cool
(02-12-2012, 23:39 PM)simson Kirjutas: [ -> ]Solgin teemat piltidega, milline oli auto minukäes, enne ralliautoks muutmist.
Hea pill oli igatahes!
See pole teps mitte solkimine, kui ühe (ralli)auto elulugu on olemas Wink Ostsime Opeli ju Sinu käest just ja vaid Talve- ja Suverallide tarbeks ja auto oli ning on siiani hea pill! See, et mootorid ralliauto otstarbekohasel kasutamisel riburada otsa saavad või paremate vastu vahetuvad, on igati normaalne asjade käik. Algsest 100% originaalist on tänaseks puudu vaid 1 väike ilukilp ja paar mutrikatet, mille Malloc suutis nii enam-vähem poole päevaga kuhugi lumavalli jätta.
Aga nii on hea vaadata, kuipalju annab autole juurde ralliauto ajastukohane disain koos paari esmapilgul märkamatu detailigagi (suured porilapakad, lisatuled, peeglid) ja eelkõige ÕIGED veljed (kusjuures ma olen kõike muud, kui (valu)velje"pede" elus olnud):
[Pilt: 05559267948c90.jpg]
[Pilt: 08122010006.jpg]
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22