automoto.ee foorumid

Täisversioon: UUS K-750m
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kaasfoorumlased!

Küsimus selline, et mis maksaks tänapäeval tuttuus tehase K-750m.
Koos korviga versioon. Korvi ja mootorratast pole veel kokkugi pandud, eraldi pakituna seisavad õli või tavotikihi all. dokumendid kõik korras.

Tuli selline pakkumine, aga ei oska hinda pakkuda selle eest müüjale.

Tänud vastamast.
Juhul kui selline asi tõesti olemas on, siis hästi restaureeritud eksemplari hind x uue ratta koefitsent x.

A.
Kõigepealt peaksid ikkagi omanikult küsima, mis hinnaga ta on nõus asjast loobuma ja kui see sinu valuläve ei ületa, siis ongi hind teada. Teisisõnu võib see maksta 1 kuni n eurot sõltuvalt praeguse omaniku rahahäda ja ostja rahakoti suurusest.
Seda tahaks lausa näha.Hind jääb ilmselt 4000-10000 vahele.See,et ta tavoti ja õli all on ei tähend veel seda, et säilivus ideaalne on.
Kui kaubaks läheb siis paluks pilte.
(15-11-2012, 22:49 PM)heits Kirjutas: [ -> ]Seda tahaks lausa näha.Hind jääb ilmselt 4000-10000 vahele.See,et ta tavoti ja õli all on ei tähend veel seda, et säilivus ideaalne on.
Kui kaubaks läheb siis paluks pilte.

Käsi püsti, kes siinsetest vanatehnika fanaatikutest ostaks 4000 euroga tehasemäärdes K750M-i, mida ei ole isegi kokku ega tööle pandud! Sellega ei saa ju midagi teha, kuna "äkki" väärtus langeb. Selles osas on taastatud variandil vähemalt säilinud mingi kasutusvõimalus erinevalt pakutavast asjast. Selle raha eest peaks müüja vaeva nägema, pakkuma muuseumidele, pildistama, hindama ja oksjonile panema, mitte ootama, et kohe lendab parv ostjaid uksetaha kes hakkavad teinetesit üle pakkuma.
Jutu järgi pakuks mina 1000EUR. Selle raha eest ostaksin pealtnäha hästi ja originaalsena säilinud K750 eriti muretsemata, et kas töötab ja ülevaatuse läbib.
Hinnaks ütles omanik 2000+, seega minu taluvuspiirist jääb ta välja.
Huvitav ratas tundub ta seegipoolest olema ja kui kellegil on huvi selle vastu, võin kontakti andaSmile
Arvan, et Kurtna Mootorrattamuuseumi võib selline isend sobida. Kui on võimalik ,võtaksin müüa kontakti. Mul on praegugi seal päris mitu ratast, millel läbisõit alla 10 km.
Kui tehing õnnestub, jääb üle K-750, mis on sõidukorras ja remonditud.