automoto.ee foorumid

Täisversioon: Sügiskoristus.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ma väga vabandan aga kuna ma väga traktorite sinasõber ei ole siis kas nii käibki?

Või saaks selle ühe põkaga teha?

Nalja teeb see, et selle leheimemise üritusest võtab osa 5 inimestBig Grin 2 põkade roolis, 1 imeb lohviga ja 2 jalutavad julegstuseks.

Ma saan aru, et ma elan lasnamäel ja kohukesed on loonud töökohtiSmile
Tundub, et tegemist on fotolavastuse ja pettusega, vaadates kuupäeva ja kellaaega Rolleyes
(21-11-2012, 17:01 PM)wax Kirjutas: [ -> ]Tundub, et tegemist on fotolavastuse ja pettusega, vaadates kuupäeva ja kellaaega Rolleyes


Ei ole.
Ühes nõukogudeaegses Taimekasvatus raamatus nägin,mingeid pritsimis masinaid.Esimene oli ühehobusega vajas tööks kolme inimest,hobujuht,pumbamees ja pritsija.Järgmisel oli kaks hobust,hobujuht,pumbamees ja kaks pritsijat.Viimane oli traktoriga veetav vaja oli traktorist,masinist,kaks valajat ja kaks pritsijat.
Seega on täitsa loomulik et traktoriga töid tehes on tööks rohkem inimesi vajaBig Grin.
Jah ma tean, üks peretuttav Pakistanis õpetab ka inimesi traktorit kasutama koos adraga. Aga nad ei võta õppust kuidagi. Adrad ja muud agregaadid vedelevad pm. pakendis õuepeal. Ja labidaga kaevavad ka nii, et üks mees surub labida mulda ja teine tõmbab nöörist mis labida kaela külge seotud.
Arvestades asjaolu, et puhumiseks kasutatakse statsionaarselt töötama mõeldud odavat peenrisu hakkurit, siis selel raam ei kannata tühja käru massigi (mis on 2PTS4 ja selle derivaatide puhul vähemalt 1700 kg) välja. Ning kui tehnikat ja elavjõudu on, siis ei ole mõtet riskida garantiilsie masina modifitseerimisega. Eriti idee katsetamsie staadiumis. Leidlikkuse eest aga plusspunktid.Big Grin

Kui efektiivselt see tegevus oma eesmärki (toimetada lehed kiiresti murult koormasse) täitis?
Mis siis sellest halba on, kui kolme-neljakesi lehti koristatakse. Peaasi, et kõigil ikka käed käiks, mitte ei passiks niisama. Ei saa ju nii, et mehhaniseerime kõik ära ja ise piilume kardina varjust asjade kulgu. Tööharjumus algab just reha-luua-labida liigutamisest. Muidu on meil varsti nagu meerikamaal, kus tuleb majadelt katuseid pealt tõsta, et ülesöönud tegelased kätte saada:Big Grin
(21-11-2012, 22:46 PM)genn Kirjutas: [ -> ]Ühes nõukogudeaegses Taimekasvatus raamatus nägin,mingeid pritsimis masinaid.Esimene oli ühehobusega vajas tööks kolme inimest,hobujuht,pumbamees ja pritsija.Järgmisel oli kaks hobust,hobujuht,pumbamees ja kaks pritsijat.Viimane oli traktoriga veetav vaja oli traktorist,masinist,kaks valajat ja kaks pritsijat.
Seega on täitsa loomulik et traktoriga töid tehes on tööks rohkem inimesi vajaBig Grin.

63-ndal aastal sain üksinda T-16 peal kartulid ja vilja pritsitud. Vesi jõest, kemikaal sisse ja läks. Ainult pihustite läbipuhumiseks oleks võinud teine olla. Ilmselt see keemia kunagi mõjuma hakkab, mis tookord suu kaudu sisse läks. Võibolla on juba mõjunud ajusagaratele, et nii palju pläägutan.
See raamat oli 50date algusest ja selle traktori jõudlus oli kordades hobumeestest suurem.Eks ajad muutuvad ja masinad täiustuvad.

Kui teler näitab enamasti tapmisi ja poliitikuid.Siis aknast töötavate inimeste nägemine on palju rahuldust pakkuvam tegevusBig Grin.
(23-11-2012, 01:11 AM)genn Kirjutas: [ -> ]...
aknast töötavate inimeste nägemine on palju rahuldust pakkuvam tegevusBig Grin.

Ütleb ju vanasõnagi, et voolavat vett, töötavat naist ja kaminaleeki võib lõpmatuseni vaadata.Big Grin
(23-11-2012, 09:37 AM)v6sa Kirjutas: [ -> ]
(23-11-2012, 01:11 AM)genn Kirjutas: [ -> ]...
aknast töötavate inimeste nägemine on palju rahuldust pakkuvam tegevusBig Grin.

Ütleb ju vanasõnagi, et voolavat vett, töötavat naist ja kaminaleeki võib lõpmatuseni vaadata.Big Grin

Ma küll tean seda teises sõnastuses... Voolavat vett, elavat tuld ja parkivat blondiiniToungue
(23-11-2012, 12:24 PM)zazik Kirjutas: [ -> ]Ma küll tean seda teises sõnastuses... Voolavat vett, elavat tuld ja parkivat blondiiniToungue
Et siis nagu niimoodi ve? http://www.youtube.com/watch?v=_gBdAs3uD...re=related
või lausa nii?
http://www.youtube.com/watch?v=fQKlyi_49gA