automoto.ee foorumid

Täisversioon: kere nr rauad ,siksi omad-teema maas lahenduse saabumisega
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
selline küsimus,et teadjad oskavad äkki juhatada,kust saada raudasid kere nr sisselöömiseks.Kas üldse selliseid on jne.....
(24-01-2013, 10:46 AM)ylli Kirjutas: [ -> ]selline küsimus,et teadjad oskavad äkki juhatada,kust saada raudasid kere nr sisselöömiseks.Kas üldse selliseid on jne.....

Klassikalise auto ekspluateerimiseks vajalikke raudasid kere nr sisselöömiseks on täiesti olemas, erineva suurusega ja šriftiga. On ka tähtede löömiseks.
Probleem on selles, et nendest raudadest üksi ei piisa veel klassikalise auto ekspluateerimiseks. On nn raudvara ja tarkvara, kui tarkvara taga ei ole, siis jõu ja raudvaraga üksi hästi ekspluateerida ei saa. Samas kui kasutada alguses lihtsalt seda raudvara ja vahele jääda, siis võimaldatakse riigi kulul koolitus tarkvara hankimiseks. Koolitusasutuses lihtsalt tuleb leida omale pädev mentor, guru, õpetaja ja vabanedes saab juba probleemideta klassikalisi ja ka mitteklassikalisi autosid ekspluateerida.
Omal oleks aga kohe pakkuda raudasid akende sisselöömiseks. Numbriraudu vaata kusagilt rauapoest, sobiva suurusega, muidugi vb ka keegi laenab - siis on juba grupiviisiline ekspluateerimine!
Ei tasu unustada ka pisikest fakti, et kerenumbrite sisselöömine oma tarkusest on kohalike seaduste kontekstis kuritegu ning sellega võib asja väljatulekul kaasneda ka vastav karistus.

A.
tuleb teha mõistusega ja korralikult, pole probleemi. Keegi vanal masinal ei viitsigi midagi kontrollida ja katsuda, vaevalt teemaalgataja uue varastatud mersu numbreid üle tahab lüüa. Mul olemas vajalikud rauad, numbrid ja tähed. 8mm kõrgusega
Tallinnas Espaki tööriista letis pakutakse laia valikut erinevaid täht-number komplekte.
Tartust on tööriistamarketis mingisugused müügil, ise märgistan detaile näiteks nende numbrite ja tähtedega...
(24-01-2013, 11:49 AM)Aspelund Kirjutas: [ -> ]Ei tasu unustada ka pisikest fakti, et kerenumbrite sisselöömine oma tarkusest on kohalike seaduste kontekstis kuritegu ning sellega võib asja väljatulekul kaasneda ka vastav karistus.

A.

Aga vanatehnika juures numbriraudadega toimetamine=restaureerimine......Big Grin
Ja see sõbrad pole enam keelatud.
Ja mis karistustesse puutub,meie riigis on juba niipalju seadusi ja keelde,et nagunii pannakse meid kõiki varsti pokri! Tavakodanik on juba täiesti segaduses,et mida tohib ja mida ei tohi. (Palavik juba alla läinud....)
konkreetsemalt palun,lugege pealkirja,pole vaja kommida seda mida tean jne.........
Kui sa ullikene samas vaimus jätkad, siis saad veel palju komme. Alustuseks loe vastused läbi ja katsu aru saada, mida sulle öelda taheti. Tutvu ka selle foorumi tavadega, näiteks komme austada õigekirja, jne.