automoto.ee foorumid

Täisversioon: T 16M (vana lauda traktori teine elu)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
see mano toru võib ära sitata asja jh. Kontrolli õli mootoris siis on teada kus kohast kaob. 
NÜÜD MU ASJADEST!
ilmselt läheb müüki T 16 lattniiduk, kuna ise lähen opile. Naljaga pooleks öeldes vahetatakse mul ülemine hammaslatt välja, ehk hammaste op tuleb! Võib olla läheb 16 ka järele seda ma ei tea....
Rohkem mul öelda ei ole Sad Ehk 2.jaanuar annab selgust.
Nii edasi minekut pole pigem tagasiminek aga uuendusi tuleb oluliselt! Toitesüsteemi uuendus on päevakorda võetud! Kõrgsurvepump pihustid välja vahetada. Filtrivärk korda! Siis on plaan jätkuv pidurid----oeh ei kujuta ette mis mind ees ootab! Ootab mis ootab ära tuleb teha! Siis kui jõuab tahaks teha kasti ka. Materjali leidsin, ainult keevitusemeest vaja. Omal keevitust netu ja ja oskus mitte just 0 aga kiita ka pole! Rehvimajandus on ka üks valus teema ehk leian lahenduse! Kui keegi vajab T16m paaki siis see jääb kevadel üle, läheb teine paak (väiksem-ei kogu kondensaati). Asi selles miks jalad p....e alt välja võtan on see et kodumetsas tuli ette võtta sanitaarraie ja kogu nänn on vaja välja vedada!
Täna küsis üks tuttav 16 niidukit.Kas teil see alles või läks hammaslati vastu.
Niiduk on alles kuid müügiks enam pole! Hakkasin oma 16 kõpitsema vaikselt ja vaatasin et järgmiseks lasen niidukil paar asja ära teha! Võin küll uurida ühest kohast homme aga pead ei anna kas see niiduk alles on.
Uurisin seda teist niidukit, et kas alles! öeldi et enam ei müü sest pererahvas hakkas lambaid pidama! No müügijutust on ka poolteist aastat möödas, paljugi võib muutuda.
Tänan.Kui miskit keegi kuskil- anna teada,edastan info.
Tere!


Mitte otse teemasse, aga kuna tegu T16- ga, ja teemaalgataja kindlasti kõik selle riistapuu varuosade allikad ammu avastanud on, siis küsiks Sm. Autojuhilt lihtsalt nõu.... Smile Vaja oleks väljalaskekollektori ja sumbutaja vahelist tihendit- kes sellist asja võiks müüa?
Mina sain Flintkaubandusest eelmisele T16le! siis oli päevakorras ka siduri vahetus. Hind oli tookord mõni kroon
(16-02-2015, 21:14 PM)JaakH Kirjutas: [ -> ]Mina sain Flintkaubandusest eelmisele T16le! siis oli päevakorras ka siduri vahetus. Hind oli tookord mõni kroon

Tänan Smile !
Midagi rõõmustavat pole öelda ilmselt läheb kuulutusena "Müüa remontivajav T16m mingite Arki paberitega" Vaatan veel natuke aega, Ehk saan nüüd ta käima! Homme ei ürita aga kui kolmapäev ilma on siis proovin! Muret valmistab käigukast kõige rohkem ja teine teema on tagarehvid, oh seda paksu raha kotti oleks vaja.
Muidu saaks hakkama.
Kui sul obest põle ja tööandja traktor sinu juures ei pargi, ei maksaks küll oma T16m`st loobuda. Kevadine praht, puud metsast, lapsele liiva liivakasti, kartulimaa ja kui veel mõni heinasööja on, no ma ei tea. Las ootab veidi, kui tuju tuleb tagasi, jätkad poolelijäänust. Ootab truult, süüa ei küsi. Kopereeru Mulgimaal ToomasT ja ksf Aspelundiga- nad liiguvad laialt ja tunnevad asja. Küll  annavad teada kui näiteks kombainirattad ja kuueteisku kere kuskil saadaval. Mul omalgi tagasilla käis(varuks) Tom`i juurest aasta toomata, tea, kas ongi enam. Lihtsam oleks saada vene 11" x 42" vaheltharimisrehve kilpidel. Kombineerisin sellised oma Rs 09 alla. Just viimane mõõt, mis veel mahub. Nüüd ei jää kuskil sisse ja astub palju rõõmsamalt edasi. Vast saab ka T16 panna. Oleksid elupõlised, kui ARK`mehe ka ära räägid. Ja kui vifeliin majast välja lööb, laadid kõik stereod ja monod ette kasti mängima ja uutele jahimaadele! Sihukest masina ja muusikaga poissi...
Mis sul seal käigukastis siis nii hullu on? Mul enda vana kasti sisu veel alles. Ehk saad miskit kasutada sellest veel? Rehvidega on sellised lood, et neid peab ilmselt uusi vaatama poest. Kasutatuid olen lühikese ajaga mitu tükki vahetada saanud. Praod peal ja üks hetk metsas käib pauk ja ongi "uue" rehvi otsimine ootamas. Tagarehvi vahetamine koos naabrimehega juba tunnikese küsimus Big Grin Ratas alt, rehv maha, lohv välja, "uus" rehv peale, parandatud varulohv sisse, õhk sisse ja traktori alla.
(23-02-2015, 20:04 PM)pen.skar Kirjutas: [ -> ]Kopereeru Mulgimaal ToomasT ja ksf Aspelundiga- nad liiguvad laialt ja tunnevad asja. Küll  annavad teada kui näiteks kombainirattad ja kuueteisku kere kuskil saadaval. Mul omalgi tagasilla käis(varuks) Tom`i juurest aasta toomata, tea, kas ongi enam.

Käised aga üles kääritud.... Big Grin  Alles,alles...
Poisid kurat! Tõite mu hoovile natu helgemat valgust Big Grin Tänan teid ja katsun seda järgida!
See on hea et keegi tunneb kedagi jne! Ütlen otse ilma keerutamata mul praegu perse majas! Aprillikuus juba on loota paremat tulevikku. Muidu paugutage siia üleliigsete juppide müügisoove! Hüdrovärk noh 2 silindrit jagaja ja 2voolikut toimivad seda pole mõtet pakkuda, aga millest puudust tunnen, on need tagarehvid (kumm käib riistale Big Grin ). Lattniidukile saaks nüüd sirge lati paari viina eest, see paneb mõtlema.
Pagan küll! Täna on liiga palju juhtunud Toungue Peab veidi seedima!
(23-02-2015, 20:29 PM)urmet48 Kirjutas: [ -> ]Mis sul seal käigukastis siis nii hullu on? Mul enda vana kasti sisu veel alles. Ehk saad miskit kasutada sellest veel? Rehvidega on sellised lood, et neid peab ilmselt uusi vaatama poest. Kasutatuid olen lühikese ajaga mitu tükki vahetada saanud. Praod peal ja üks hetk metsas käib pauk ja ongi "uue" rehvi otsimine ootamas. Tagarehvi vahetamine koos naabrimehega juba tunnikese küsimus Big Grin Ratas alt, rehv maha, lohv välja, "uus" rehv peale, parandatud varulohv sisse, õhk sisse ja traktori alla.

Teada tuntud värk mul rehvi vahetusel, nurkraua jupsiga rant lahti peksta, nats alla vastassuunas suruda ja heeblit Big Grin Usun et alul pöördun Talupoja poole kui kahvli liigutamine ei aita siis võtan sinuga ühendust!
Kui teised pidu panid nokkisin ma veidi traktorit teha...Igav oli ja mingi paar tundi sai teha. Otsisin vanu lampe taga, et paneks ikka külge aga mida pole seda pole. Sis helistas naaber et mida jubid? Ütlesin et 16 putitan. Pakkus villise esirehvi eelmise andis aga see osutus lõhkiseks. Teine tundub olevat hea. Pika peale vaatasin et polegi see asi enam nii trööstitu! Ega kellegil ei vedele müügiks Saska istet! Siis sai tuulekoda maha võetud ja vaadatud mis olukord silindritega on. Tõukurvarda puksid tahavad vahetust aga olen enne teinud nii et pole hullu. Vedas ikka näopildi paremaks kui kuulsin et tööandja olla lubanud palka kergitada no siis ostan ikka ühe tagarehvi ära. Homme kui viitsimist on siis üritan proovida käima ajamist, näis mis isand koosamaffia küttepump teeb. Filtrivärgi tegin korda ja sain küttegi ülesse. Eks homme näeb!
[Pilt: large_29118321_k8MP.jpg]

Oli asendamatu ehitusel 2012 aastal
 Mul kunagi oli esiklaasi vaja. Selle saamiseks ostsin poolpiduse kabiini, mis tuli odavamalt kätte kui uus klaas. Sul sašii õueloomake, vahest tahad kabiini peale ehitada? 
(25-02-2015, 22:06 PM)pen.skar Kirjutas: [ -> ] Mul kunagi oli esiklaasi vaja. Selle saamiseks ostsin poolpiduse kabiini, mis tuli odavamalt kätte kui uus klaas. Sul sašii õueloomake, vahest tahad kabiini peale ehitada? 

Mis sul sellest kabiinist alles on veel? Huvitaks klaasid ja uksed. Eriti sooviks saada parempoolset ust.
Klaase pole, sest metsas neid ikka läheb. Liikuval sašiilgi mõni külgmine makroloonist juba, kaua sa ikka topid  kummiranti ja vead kiilu seebiga vahele.  Kolahunnikus olemas katus, esisein armatuuriga, puur ise, paak, kundeuks kindlasti, teist ei tea täpselt. Lommis kandiline kapott, starter. Ise sõidan vana tüübi ümmarguse kapotiga. Kandsin ta 80-tel kuidagi maha ja oma õues  juba panin nimme päris T16 oma, et liiga silma ei hakkaks.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21