automoto.ee foorumid

Täisversioon: Military M72
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere Motosõbrad !

Mis aastast alates ja mis aasta lõppes (KMZ) M72 militaarvarjandi tootmine ?

Olen pilte näind kül militaarvarjandist, aga mis detailid militaaril teised, kui on Nt: 1959.a M72, mis on tava varjant mitte militaar ?

Muidugi Bensiinikanister, kanistri klambrid, tulirelv ja hoidik, karbid mis olid külgkorvi küljepeal ja nende klambrid. Kas neid küljekarpe kasutati laskemoona hoidmiseks või hoopis millegiks muuks ette nähtud väike esemete hoidmise koht?

Mis erinevusi leidub? Nt esiporilaual on all väike kaar ei lõppe järsku ära, mingid muud detailid ................


Ja kas kellegil leidub endal mõni militaarvariant ? Ja kas kellegil leidub bensiinikanistrit või külgkorvile kinnitatavat karpi ja klambreid või isegi relva? Muidugi tänapäeval peab olema relv ära rikutud kas toru või laskmismehhanismid, siis võib täitsa külgkorvi peal teist hoida?

Või on keegi Jõgevatreffil mõnda kohand siis võiks mõned pildid ju üles seada Wink Võiks panna selliseid, mis on eestis liikvel mõni ikka leidub.

Ise tean kahte M72 millel kõik peale relva olemas, aga üleni juppideks, värviti kõrbevärvi üle pulbervärviga mis on ikka päris tugev ja ei jää igasuguseid jutte ja kriime peale, kui muidugi pahatahtlikult ise ei tee.
mul isal on kaks militari projekti pooleli
vaata www.hot.ee/vilukas , kahjuks pole endal ka neid klambreid ja asju kõiki veel olemas, nii et pole ka sulle miskit pakkuda Sad

kolmpool

Seal saidil olevat siklikogu nähes oli küll:o:o:o
Oleks isegi, õigemini vennas, huvitatud mõningatest jupidest.Vaevalt küll nüüd leidub, aga siiski.Tarvis oleks militaarvarjandi korvi, võimalus vahetada tavalise vastu (renoveeritud ja värvitud),siis oleks vaja veel tagatule punast klaasi,tagumiste amortide alumiinium kopsikuid (mis üles peale käivad) ja lõpuks üht head mootori tundjat, kes suudaks masina korralikult tööle panna.Ei usu küll, et abi saab, aga proovima peab!
Tselluloidist????Midagi uut!Jepp, seda sama klaasi ma mõtlen, või siis plastmassi,mis ta iganes ka ei ole.Kui oleks kellelgi üle, siis võiks kaupa teha.Ja oleks veel vaja, seda alumist läbipaistvat numbritule klaasi.Pildil vaatab sealt vastuv kahjuks tühjus.