automoto.ee foorumid

Täisversioon: MTZ-05 Kes ja kus remondiks/ hooldaks ? KIIRE
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kõigile!

Oskate ehk öelda kus saaks lasta täishoolduse ja remondi MTZ-05'le teha lasta ? Kõik soovitused on teretulnud.

Seisan silmitse probleemiga kus maalt sai ära toodud kunagine armastatud MTZ05 sest naabrimees oskas "laenates" tuksi keerata. Aastaid kestnud tubli abimees on praegu täitsa kutupiilu:- süüde paigast, käimalöömise vänt kui käima veel läks siis peale tööle saamist ise üles ei liigu vaid peab suure jõuga üles tõmbama. Peale 10 minutit käimist sureb ise välja, siis on tükk tegu et jääks tööle. (nagu mainisin praegu süüde nagunii paigast ja käima ei lähe üldse). Teha oleks veel - uus küünal, juhe, tihendid karburaatorile, sõeldade puhastus ja kõik muu vajalik hoolduse juurde kuuluv. Ilmselgelt selle traktori elustamine kusagil väga ametlikus kohas oleks üüratult kallis.

Kas on kusagil Tallinna lähedal või lähiümbruses kuldsete kätega meest või remondikohta kus sellist aparaati võiks remontida mõistliku hinnaga? Tegija peaks olema mees või koht kes tunneb asja ja leiab lahendused ja varuosad sest ise ei oska ja pole selle tehnikaga nii sinapeal kah. Ootan soovitusi või pakkumisi. Traktor oleks vaja maal kevadtöödeks käima saada, seega asjaga on kiire... tänud ette!
(NB! Kui Tallinnas või lähiümbruses pole head kohta, võib soovitada ka kaugemat paika)

Kontaktiks privaatsõnum või e-mail (profiilis). Vajadusel ka telefon 5 110 770.

Päikest kõigile!
Kristjan
Tere taas!

Tänud kõigile kes nõu ja jõuga aitasid. Traktori suutis korda teha poole päevaga kuldsete kätega mees Kose-Risti lähistel kel nimeks Hendrik. SUPER!

Päikest!

Terv,
Kristjan
Kusagil kunagi mainiti, et keegi (ei mäleta kas firma või erisik) vahetab neil mootoreid, paneb Hiina või Jaapani vms mootori peale. Oli vist Viljandimaal?