automoto.ee foorumid

Täisversioon: Krotile lisavidinad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sai eile õhtul ja täna natuke rauaga tööd tehtud peale aiatööde lõpetamist ning tulemuseks ristasin kardi ja kroti. Eesmärk oli saada krotile rattad alla ning kandev raam taha. Välja tuli nagu ta tuli, aga sain tiiru ära teha ümber talu. Hetkel tulin linna ära ja haudun järgmisi plaane edasi. Masin peaks saama tulevikus ristatud ka muruniidukiga ning elu oleks lill. Loomulikult on lihtsam osta kohe murutraktor, aga kes siis nokitsemisega tegeleda saaks?
Niiduk hakkab käima masina ees eraldi mootoriga. Kui väga igav hakkab ja vajalikud jubinad leian (kaks vana muruniidukit mille mootor töötaks), siis võin ka kaks korraga sinna ette ehitada kuigi see ei ole hetkel eesmärk. Teise variandina on võimalus hakata ehitama nn telgniidukit nagu traktorite taga on purustajad. Sellisele asjale oleks kohe käepärast võtta üks Honda kardimootor ning teljena saaks kasutada vana kartulisorteeri telge mis ~80cm lai ja laagripukid värgid kohe küljes.
Paar klõpsu ka sai tehtud. http://album.ee/album/596591/50328603
Krotile on ju tehasest niiduk olemas.
Kahjuks pole seni mulle jalgu jäänud sellsit asja. Kustkohast see ülekanne talle võetakse?
(15-05-2013, 14:36 PM)Provoker23 Kirjutas: [ -> ]Kahjuks pole seni mulle jalgu jäänud sellsit asja. Kustkohast see ülekanne talle võetakse?

Jõud võetakse mootori rihmaseibi kolmandalt soonelt. Tegemist originaali puhul lattniidukiga, millist pole eluvõimelisena kohanud juba aastaid.
Endal ka komplektist puudu...Sad
Paar tuttavat, kelle käte vahelt see kompott läbi käinud kunagi, rääkisid mingist tüüpveast ehk lagunevast reduktorist.