automoto.ee foorumid

Täisversioon: Laperdavad 82 esirattad..?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
sai soetatud vana risu 82, esisillalt nüüd sai mõtetult liikuvad osad seest ära võtta (mida pole vaja, kui esisild koguaeg väljas on) mis lihtsalt kuluvad esisillal koos traktori poolt tuleva vedava kardaaniga. Nüüd teevad esirattad täisgaasil sellist mürglit ees.
Ennem vist ei laperdanud, kuna vedu oli taga? muud seletust ma ei leia hetkel..
Mida soovitate?
Kas kellegil tavalist 80 (niidirulli) esisilda üle ei ole? Suveajaks paneks meeleldi selle alla.
Sedapidi kuuleb haruharva mõtteavaldusi. Enamasti tahavad kõik pehmest kohast ikka ära ka pääseda. Tagaveolisena on pahatihti üheotsapilet...Rolleyes

Laperdavate rataste kohta loe Bellarussi teemast. Märksõnad: lõtkude kaotamine, roolivõimendi hooldus ja sobiv kokkujooks (kui vedu enam ei ole, siis lahkujooksu vaja pole).
Kunagi ammu poisikesena suvel sovhoosis 82-e peal töötades juhtus sama probleem, rattad käisid ühest servast teise nii nagu ise tahtsid. Kogenud kolleegide õpetuse järgi tuli roolivõimu peal miskit polti pool pööret keerata ja asi oli jälle korras.
80 esisilda kasutades tuleb vist ka esipakk ära vahetada? Või on pakk sama ja ainult sillapoldid on erinevad? S.t. 80l üks pikk polt ja 82-l kaks lühikest juppi.
82 roolivardad on 75mm lühemad kui 80nel. Seda mitte reguleerimise poolest vaid just keskmine osa on lühem.
Minul vabaneb üks 80 esisild, täpset kuupäeva ei oska öelda millal alt ära võtan. Kas 82 sillajupid jäävad üle?
Seal midagi rõõmustavat küll pole, alguses oli plaan taastada, kuid juppide hinnad ehmatasid korraks täitsa ära, neid detaile, mida vahetada seal ikka suurem jagu, et lõtkud kaotada.
(27-05-2013, 21:18 PM)iz350super Kirjutas: [ -> ]Seal midagi rõõmustavat küll pole, alguses oli plaan taastada, kuid juppide hinnad ehmatasid korraks täitsa ära, neid detaile, mida vahetada seal ikka suurem jagu, et lõtkud kaotada.

Uute tükkidega kindlasti.Sad

Kui kannatlikult peale passida, siis saab täiesti töökorras silla nii 350 uue rubla eest. Mina sain, aga aega võttis pool aastat. Viiesajaga oleks kohe saanud.

Reaalselt kuluvad roolivarraste munakud. Püstakud väga ei mölla, kui jooks õige ja rattad ümmargused.