automoto.ee foorumid

Täisversioon: gaz aa / mm ???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
vabandan kohe ette ära kui teema valesse kohta sai ja keeruline on

aga küsimus siis järgmine et palju gaz aa / mm -idest midagi üldse eestis veel alles on ? või siis taolistest autodest ? gaz aa puhul peaks olema ju tegu fordi koopiaga aga neid vaevalt et maarjamaalt leiab .ja mis hindadega sellised asjad likuda võiks ? juppidenagi ?
lõppkokkuvõttes oleks ostusoov.

sai vist natuke keeruline jutt aga ette tänades igasuguse info eest .
Ega rohkem ei möista valgustada kui et eelmisel kevadel oli kurtna laadal üks kabiin müüa, hinda enam ei mäleta. Ju neid möned ikka alles on, täpsemalt ei teaSmile
Enamus säilinud eksemplare on tõenäoliselt GAZ-MM'i tõust ja mingil eluperioodil muudetud traktoriteks.

Tervet autot korraga: raske, aga mitte võimatu. Hind? Nähtavasti poolte kokkuleppel.

Ksf! Sidorov oskab tõenäoliselt paljugi rääkida kiisu osade liikuvusest ja saadavusest.

A.
Terve auto ilmselt ei pakukski huvi ja kardan et kui selle ka leiaks ei jaksaks seda eladeski osta. Huvi pakub rohkem esiosa : kabiin koos ninaga , esisild , rooli mehanism ja nipetnäpet veel ja siis muidugi igasugune pildimaterjal : joonised , raamatud jne
Et siis hotrod?

A.
Kui Hotrod siis lihtsam on need plekid osta üle lombi, kui hakata siit riigist neid otsima.
ütleme et hot rod Smile

üle lombi võibolla lihtsam jah aga konkreetselt ainult plekke ja juppe on raske leida ja hinnad on ka ikka konkreetsed kirved kui midagi leiabki . lihtsalt arvasin et kuna neid on siin omal ajal ikka vuranud siis midagi ,kusagilt ,kellegi kuuri tagant manalateelt ikka päästa annab .
Nina, tiivad, mootori katteplekid, raami esiosa, esisilla ja rooliülekande leiab t
tõenäoliselt vanametalliste kammides. Keerukam on tiibadega (eriti AA omadega) ja kabiiniga. Pigem leiab siitkandist mõne Ford T jäägi, millest teoreetiliselt midagi ehitada annab.

A.
Minu arust need Ford T ja A juppid on üsna kindlate inimeste käes juba nii,et kui nendega kaubale saad siis ise asi aga ma kahtlen,et nad väga järeleandjad on.
Keegi vist pärnumaal tegi korralikke klaasplastist AA esitiibu ??
Täna suupilli- ja lõõtsafestivali rongkäigus Pärnus. GAZ aga kas AA või muu? AA-l oli vist tervik esiklaas või mäletan valesti.
Kirjade järgi 1938. aasta Gaz-AA.