automoto.ee foorumid

Täisversioon: Liivaprits
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[Pilt: B43B50.jpg]

Kas kellegil on sellise liivapritsiga kogemusi?
Kas sobib auto põhja, raami, sildade jms puhastamiseks?

Tänud!
On selline asi täitsa olemas. Töötab, aeglaselt küll, kuid saab kõik puhtaks. Kompressor peab hea olema, sest õhukulu on suur. Alla 4bari ei toimu suurt midagi ja parim tulemus on 6 bari survega. Kõveraks ei ole selle pritsiga midagi saanud, kuid pole ka suuri plekkpindu puhastanud.
Kuluartikkel on voolikud ja düüsid. Viimane kord kasutasin mingit tavalist aiavoolikut, sest korralik voolik on kallim ja ei kesta niipalju kauem, et ära tasuks. Voolik läheb tünni alt puruks kus liiv voolikusse suubub. Ots sai ehitatud mingitele kapidüüsidele, mis olid Tööriistamarketis müügis, need olid mõõtudes vist 3-8mm ehk ja toimisid hästi. Liiv peab olema väga kuiv ja kasutasin ise vaid Silikaadi kuivatatud liiva, fraktsiooniga 0,0-0,8mm. Kui on vähegi niiske liiv või puudub vee-eraldi, siis hakkab üks jenka peale.
Ise olen ostuga rahul ega kahetse.
Üks tuttava kasutas vana õhupüssi toru düüsideks. Kui ära kulus, saagis uue.
IKH, ehk töörista marketist ostsin mina tüüside komplekti kokku siis 5 tüüsi ja hinnaks oli 8 €. (õiged liivapritsi düüsid) Võõliku ostsin ka originaal liivapritsi oma aga selle kaupluse nime ei mäleta aga asus peterburi mnt.
Ainuke asi on leida paak ja ülejäänu on juba vormistamise küsimus.
Minu prits läks maksma kvaliteet asjadega alla 100 €

Aga kui odavalt saab osta ära.
[attachment=44033][attachment=44034][attachment=44035]

Olemas selline prits ja toimetab edukalt kui on korralik kompressor.