automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: Millises teemas oleks viisakas müüa treipinki?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Värske liikmena ei suuda otsustada millise alateema alla sobiks treipingi müügi kuulutus. Kuigi see on vene toodang pole ju tegu vanatehnika ega selle osaga Toungue
On sellised toredad lehed nagu Soov ja Kuldne Börs, sinna võib ikka panna. Samas arvan, et siin ka ei pahandata, sihtgrupp on ju siia koondunud. Ju ta ikka turule peaks panema. Kui ma nüüd pahasti lubasin ehk mõni admin täpsustab?
(18-07-2013, 13:27 PM)lauri-m Kirjutas: [ -> ]Tere.
Värske liikmena ei suuda otsustada millise alateema alla sobiks treipingi müügi kuulutus. Kuigi see on vene toodang pole ju tegu vanatehnika ega selle osaga Toungue

Kui see on 1K62 või mõni veel suurem, siis peaks kenasti rasketehnika alla sobituma...
Ei ole nii suur. Põranda pink küll aga väikeste detailide nikerdamiseks. Omanik kes internetivõõras inimene soovis, et aitaksin tal selle maha müüa.
(18-07-2013, 17:42 PM)lauri-m Kirjutas: [ -> ]Ei ole nii suur. Põranda pink küll aga väikeste detailide nikerdamiseks. Omanik kes internetivõõras inimene soovis, et aitaksin tal selle maha müüa.

No sellegi poolest võib infot ja pilte jagada ka siinses foorumis. Tööpinkide kuulutuste vastu pole midagi, mine tea, äkki leiab keegi endale sobiva masina.

Kuna venetehnika on igal juhul "raske", siis võib asukoha ja esialgse hinna ka välja kirjutada.
pärimine huvitav. Selliste asjadega kannatab siin kaubelda küll ja on ka tehtud. Koht pole ühene olnud. Mis kahtlane, selle võib siiasamma Vaba teema alla paigutada. Edasine läheb aga juba nii, kuis läheb - mõni teema kolib, mõni "sulgub vastustele".