automoto.ee foorumid

Täisversioon: Hõljuk vajaks nõu/abi !
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.

Mure selles, et selline scat hovercraft seisab garaazis, aga kotid läbi Sad ei jõua enam vedada,lausa kraabib mööda maad. Endine omanik lasi mööda asfalti ja kruusa, aga veepeale käisime esimest korda alles meie ja viskas põhjast vett ülesse, nüüd aga ei jõua üldse vedada, tuure saab piisavalt see korras ja kapremont uued küünlad kolvid silindrid jne jne aga külje õhku tõstes kotid täitsa ribadeks alt.

Kas keegi oskab nõu anda mis riiet oleks vaja ? et kasvõi paneks mõne korralikuma riide vanale kotile ümber, koht kus kotid välja lõigata ja kokku õmmelda, on olemas, aga mis riie tavaline present vist vähe jama, peaks äkki present riie olema, või mingi kahekordne korralik riie või või või .......... ????

Originaalkotte tellida poest läheks 15 000EEK mis on mõtetult kallis. :mad:

Ja kus seda riiet saada, kui keegi midagi hääd soovitab ja mis sobib selleks.


http://www.zone.ee/sygiste/P3090010.JPG?2
aga kui liimiks rehvi sisekummiga need katkised kohad ?

palju sul mudu see masin maksma läks ?
Ahhoi!

Äkki sobiks miski sihuke materjal nigu rekkade koormakatted on, või kummipaadid. Sihke kummi ja riide ristsugutis. Ehituslaenutused laenavad sihukesi välja, olen ise pruukind rohelisi ja pruune ja sedasi. Osta tõenäoliselt üsna kallis aga ehk ikka odavam kui 15 tuh.
et presentriie ei sobi Sad riie peab olema võimalikult pehme, present aga jäik, sest kui mootori käima paned ja tuure annad puhub kotit punni, aga kui seisma paneb, imeb lössi, ja selleks pehmet sellist spets riiet vaja Sad
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: ala310
Tere.

Mure selles, et selline scat hovercraft seisab garaazis, aga kotid läbi Sad ei jõua enam vedada,lausa kraabib mööda maad.

lihtsalt ei saa märkimata jätta, et teatud põhjustel tundus see lause kuidagi naljakas jah.
Klaabule:

Aga tead, no mis sa teed ära kui häda käes on!

audifan

isiklik arvamus on see, et mingi kleepimine ja liimimine seal küll ei aita. Tuleb ikka kuidagi pressida/kuumutada või vulkaniseerida seda asja, kui ikka pikema ajaline mõte seda kasutada
Kas sellisele masinale ei tasuks ikkagi uue koti ostmine ära. Oleks mingi vana saan, et ei taha raha raisata, kuid tundub viisakas ja korras masin olevat. Ei usu et need paigad just õiged ja vastupidavad on.
seda vanade vene madratsete kummi võiks proovida see küllaltki elastene ja pehme ju.