automoto.ee foorumid

Täisversioon: mootori otsingul
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Huvi oleks leida üks 110cc-250cc mootor, tüüpiline neljataktiline hiinakas. Ehk on kellegil silma jäänud, või on endal üle?
Liitun teemaalgatajaga, endalgi üks puudu... Wink
otsin minagi oma aiatraktorile tsikli mootorit.
Otsin samuti muruniidukile 500cc Briggs & Strattonit, võib kasutatud loomulikult olla...või pisut mittetöötav Smile , kuid mitte vääga kulunud Smile ...
(23-07-2013, 01:07 AM)JaakH Kirjutas: [ -> ]otsin minagi oma aiatraktorile tsikli mootorit.

Just, ATM foorumis midagi pakutakse, samas jäin mõtlema, et ATM omadel pole vist genekat peal, muidugi neid hiina mootoreid on miljon erinevat.
Otsin samuti muruniidukile 500cc Briggs & Strattonit, võib kasutatud loomulikult olla...või pisut mittetöötav
Momendil KOLM mootorit üle
1.briggs 2silindriline 17hp vajab uut süütepooli-(Nõmmel Hortulas vist letis olemas) säde nõrk ja karbussi reguleeringut.Mootor toodud jänkistaanist.
2.12hp MÜÜDUD
3.200 cc 4T vesijahutusega atv/ krossika mootor uus sidur,veepump,õlipump,puudu ainult termostaat 4käiku edasi 1 tagasi kolb ja silinder väga heas korras.zhongsheng 200cc water-cooled engine.
hindasid ei viitsi praegu välja mõelda,sobib ka vahetusasjade vastu mis tehtud enne wwII.
KAIDO.
pakkuda üks honda gx160 mootor mis on üle jäänud kardilt. Kui kardi ostsin siis häält tegi aga tükkis paukuma kui pöörded maha lasta. Mootorile oleks vaja kindlasti uut käsistarterit kutsikatega ning jahutusventilaatorit. Sundjahutuse õhukamber on suht mõlkis kuna asi oli ikkagi külapoiste käes kardi peal. Need jupid peaks saama netikaudu paarikümne € eest kätte ma usun. Kuna ei ole klooniga tegemist siis küsiks kasutatud mootorist mingi pool uue hiinaka hinda ikka. Võib ka pakkumisi teha.