automoto.ee foorumid

Täisversioon: VAZ 2101 summuti sõelad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, selline asi et tahaks oma zigulli võimsamaks teha ja eemaldada oma summuti sõelad, aga olen algaja ja ei oska, nõuandeid? õpetusi? videoid?
Mõtetu teema. Lörina saad ainult kõvemaks. Võid prooviks ju sumpsid maha kruttida alt.
Löriseval summutil on vaid psühholoogiline efekt. Auto sellest kiiremaks ei lähe.
Žiguli saad paremini liikuma, kui sead süütehetke õigeks(kontaktivahe kaliibriga paika või kontaktivaba jagaja paigaldada), paigaldad uued süüteküünlad ja reguleerid klapivahed. Karburaatori võiks ka lüle kontrollida. Need on elementaarsed asjad, miilega ka algaja peaks raamatu abiga hakkama saama.
(25-07-2013, 00:06 AM)autolover Kirjutas: [ -> ]Tere, selline asi et tahaks oma zigulli võimsamaks teha ja eemaldada oma summuti sõelad, aga olen algaja ja ei oska, nõuandeid? õpetusi? videoid?

Mehed, te ikka ei jaga matsu...Big Grin
Kuna jutt on "oma summuti sõeltest", siis ilmselt plaan asi juhi kaalust allavõtmisega lahendada, ja küsitakse kaalulangetusnippe või kirurgilist abi...Toungue
Oma summuti sõelu aitab puhastada purgeen või mõni muu sarnane aine.
Ladadega on ju igast huumorit tehtud, et hääled mahedamad oleksid, nii torukollekrorist kaks aru lõpuni viidud, pidi Vee mootoriga sarnane hääl olema, nagu sapakal vms.
Omalajal sai lollipeaga isegi alumiinium kastmistorust (diam ca 10cm) tehtud pükstest taha välja otsetoru, mis käimapannes kostis ka naaberkülla ja nussis telekapilte Smile
Oma 10 hj. annab juurde kui olemasoleva sumbuti otsa tõmbad jalgratta siselohvist lõigatud juppi (umbes 40 cm,)
Ja hääl on ka tasemel, proovi ja sa ei kahetse Big Grin
(26-07-2013, 11:15 AM)Qunts Kirjutas: [ -> ]Oma 10 hj. annab juurde kui olemasoleva sumbuti otsa tõmbad jalgratta siselohvist lõigatud juppi (umbes 40 cm,)
Ja hääl on ka tasemel, proovi ja sa ei kahetse Big Grin

proovitud Big Grin