automoto.ee foorumid

Täisversioon: otsin B&S mootorile kepsu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
12,5hp I/C Quet (husqvarna rideri mootor) keps lagunes ära (jooksis kokku). Kas on kellegi pakkuda kepsu. Mudel: 286707 peaks olema. Mootoril puudub mudeli ja tüübi lipik. Ülalmainitud nr on tuletatud kõrvutades netis pakutavaid mootoreid.
Ei usu, et neid kepse tehakse igale tüübile erinevaid.
Eesti kauplusi pole mõtet selle küsimusega tülitada sest hinnad 3 korda kallimad kui EBay-st tellides.
Loodan, et saan vb siit foorumist abi enne, kui pean internetist tellima hakkama.

Tervitades
R.R.
Neti poed on ainuke võimalus, kui endal pole vastavaid vahendeid, et ebayst otse tellida.

Alles kaks kuud tagasi ise jändasin sama probleemiga - vana keps andis lihtsalt otsad, sai siis uus muretsetud, üle mõõdetud, et kõik tolerantsid klapiksid, masin tööle pandud ja kolme päeva pärast oli uus keps ka pooleks - peale seda pole tahtmist mootorit lahti ka võtta.

Kõige õigem lahendus on saata see paisk õlitusega junn sealt aiste vahelt otse kuusakioski ja muretseda endale suurem (vähemalt 16 hp) mootor.

Suuremal mootoril on vähemalt surve õlitus, malmist plokk, terasest keps jne. Mootori moodi vähemalt.

Minu jutus võib kõlada pettumust ja pahameelt, ja seda ma täis olengi selle masina ostu pärast.
Tegelikult su mõte on õige. Kui kuulsin, et kohalikud poodnikud soovivad selle jublaka eest 100 eur, siis tekkis kohe mõte osta mingi 15-17hp mootor peale. Arvatavasti ka nii teen, kuid soovin selle mootori ikkagi tööle saada. Arvatavasti täna tellin EBay-st (saksamaalt) jupi ära, mis koos transpordiga Eesti on nõksa üle 30 eur, või siis 90 euriga keps+kõik tihendid, ka võllitihendid ja kolvirõngad.
Mingi kasutatud 12hp se mootori leiaks. Raideri pealt maha sai võetud tõõtavana.Kui võimalik on parem osta uus mootor nagu juba soovitati.
Magava kassi suhu hiir ei jookse Smile. Soovitan sul endal agaralt kõikide rem.töökodade, kes selliste riistade remondiga tegelevad, uksi kulutada ja remondimeeste käest lihtsalt küsida. Hea on, kui võll kaasas on. Muuseas, oled sa kindel, et vändakael korras on? Olen ise seni üle kümne korra erinevaid vajalikke juppe otse meeste käest ostnud ja pole probleemi olnud ka remonditud mootoritega. Vahetanud olen ka kepse. Kepsude "peeneks"-laskmine juhtub põhjusega, sama juhtub ka muudel juhtudel, kui ... Aga mis ma siin ikka lalisen, lihtsalt ajaga koguneb igasuguseid juhtumeid. Muidu pole sel paiskõlitusel ka viga midagi.

(07-08-2013, 13:56 PM)Temor46 Kirjutas: [ -> ]Arvatavasti täna tellin EBay-st (saksamaalt) jupi ära, mis koos transpordiga Eesti on nõksa üle 30 eur, või siis 90 euriga keps+kõik tihendid, ka võllitihendid ja kolvirõngad.
See käik on vahest kõige õigemSmile.