automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ise valmistatud käi.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Käi on on tehtud vanast pesumasina mootorist. Mootorisse läheb 3 juhet. Juhtmed lähevad selle karbi külge (PTK-0) on selle karbi tähis. Vahetasin selle karbi teise vastu kuna käi ei hakkanud töötama. Panin siis teise karbikese mille tähis PTK 1 YX. Ta on 2,5 A. Aga see PTK 0 on 2A. Nüüd kui mul teine karp küljes PTK 1 YX panen käia tööle võtab ta alguses hirmsad pöörded ülesse, natuke aega käib suurtel pööredel siis hakkab normaalselt tööle. Kui natuke aega töötanud tuleb sellist kärsa haisu. Kas see 2,5 A on liiga võimas sellisele mootorile.
Sellel mootoril peaks olema 2 mähist. Esimene on töömähis, teine käivitusmähis. Käivitusmomendil on mõlemad mähised töös, mõne sekundi pärast katkestatakse käivitusmähise toide. Kui käivitusmähise toidet ei katkestata, siis hakkab ta kuumenema, sest tema takistus on palju väiksem kui töömahisel. Vaata, kas Su uuel releel on käivitusmähise väljalülitamise võimalus.
Tavaliselt oli sellisel käivitusreleel üks kindel tööasend (nool ülespoole), vastasel juhul jäi käivitusmähisele toide peale.
Äkki ajasid käivitusmähise ja töömähise otsad omavahel sassi ja pärast jääb tööle käivitusmähise peale.
Seda teemat juba pikalt lahatud... Kasutage otsingut...saate kiiremini vastused oma muredele.
http://forum.automoto.ee/printthread.php?tid=44336