automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaz 69 õlikogus ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Hommikut!
Ees Gaz 69 õlivahetus. Venekeelset kirjandust selle aparaadi kohta arvuti sügavustes küll mitme-setme pdf'i jagu aga seda lapates lõi silmade eest virvendama ning õiget kohta ikkagi ei tabanud. Seega loodan, et siitkaudu saan vastuse kiiremini.
Ehk siis: kui mitu liitrit mootoriõli Gaz 69 mootorisse valada?

Ette tänades,
Tom.
Sobrasin siis edasi, leidsin sellised andmed:

[Pilt: Gaz69_oil.jpg]

(keelevaldajatel paluks kommenteerida, kas sai ikka õige rida välja toodud... Rolleyes )
Leitud vastusrida on õige.
Peaksid ikka nädalaks Narva keelekümblusele minema! Muidu õigel teel- 5,5 l sissevalamisel ulatub üle kriipsu, kuid korra käivitamise järel normis. U kaks kuud tagasi keegi küsis siin, millele sellised pappfiltrid (hulgim, tundusid pikemad, s.o.sobivad Zis`le, kuid lühemakstehtavad). Soovitasime igal juhul alles hoida, Gaz`i mehed otsivad su üles.
Ette- ja taha tänud vastanutele.

Tänasega selgus aga, et antud liikurile sobiv papp-õlifilter tundub defka värk olema - Volga kauplusest kui ka UAZ'i poest Pärnu maanteel tagurdasin välja sama targalt kui sisenesin (ja tühjade kätega)...
Kust veel Tallinnas säänset asja otsida...?

Või sobib sinna korpusesse äkki mingi moodsam / lihtsamalt kätte saadav variant?
Kui sellele sobib sama mis 51le,siis neid oli mõni aeg tagasi Pirni tn poes riiulis.
(09-05-2014, 16:25 PM)volvo Kirjutas: [ -> ]Kui sellele sobib sama mis 51le,siis neid oli mõni aeg tagasi Pirni tn poes riiulis.
Pirni tn.? kus täpsemalt seal see pood asub?
Loodetavasti sa ei eelda, et selle auto varustamine sama lihtne on nagu Sierra või galandi puhul? Big Grin
(09-05-2014, 17:28 PM)Tom Kirjutas: [ -> ]
(09-05-2014, 16:25 PM)volvo Kirjutas: [ -> ]Kui sellele sobib sama mis 51le,siis neid oli mõni aeg tagasi Pirni tn poes riiulis.
Pirni tn.? kus täpsemalt seal see pood asub?
Pirni 7 b Akuant
(09-05-2014, 18:11 PM)volvo Kirjutas: [ -> ]Pirni 7 b Akuant

Tänud! Lähen uurin.

(09-05-2014, 17:39 PM)Marko Kirjutas: [ -> ]Loodetavasti sa ei eelda, et selle auto varustamine sama lihtne on nagu Sierra või galandi puhul? Big Grin

Loodetavasti annad omakorda andeks – pole ei Sierrat ega ka Galanti omanud, seega ei oska ka "varustamise" osas võrdlusmomente luua. Aga teemasse lihtsalt niisama vahele torkida on ju mõnus alati, kas pole?!
Kui elemendi said,siis seda vahetades otsi üles ka korpuse keskel oleva toru umbes millimeetri suurune auk ja torgi see ka läbi,suure tōenäosusega on see nōgiga umbe läinud ja sel juhul filter ei tööta nagu peaks.Kui sul elementi veel pole siis mul riiulis veel on mōni.
(11-05-2014, 15:54 PM)martpoiss Kirjutas: [ -> ]Kui elemendi said,siis seda vahetades otsi üles ka korpuse keskel oleva toru umbes millimeetri suurune auk ja torgi see ka läbi,suure tōenäosusega on see nōgiga umbe läinud ja sel juhul filter ei tööta nagu peaks.Kui sul elementi veel pole siis mul riiulis veel on mōni.
Tänud pakkumast aga sain eelpool mainitud Pirni tänavalt viimase filtri. Mees vangutas veel pead, et ei tea, kas neid rohkem enam tulebki...

Toru näpunäite eest tänud – käin asja selle pilguga (ja nõelaga) siis üle.