automoto.ee foorumid

Täisversioon: Filmid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Siia võiks siis positatada häid auto ja autoteemalisi filme Smile

mõned näited minu poolt

Gone in 60 sec - olen ainult uut ver. näinud,tahaks vana näha

The Italian Job - vanem ver. on mu lemmikfilm Smile uuem (2003 on kuidagi hädine )

Grand Theft Auto - 1977,kuulsin,tahaks näha

Dirty Mary Crazy Larry-kunagi TV3-st näitati,eriti ei mäleta aga lahe oli Smile

Smokey & Bandit 1/2 - esimene osa oli parem.Muidu hää film


esialgu ei tule rohkem pähe Sad
Kunagi päris tatikana, käisin issiga koos pealinnas, tsirkuses vist, aastal u. 82-84. Käisime kinos kah, sääl linastus tore vene film, vist Mosfilmilt, \"Kiirus\" nimeks. Lugu vahvast nõukogude noormehest, kes oma \"tuunitud\" imeautoga miski ralli võitis ja seepeale soolajärve kiirusrekorditeks sobivat rakettautot ehitama hakkas. Poolenisti romulamaterjalidest, nagu tal ennegi tavaks olnud. Korra olen seda hiljem telerist näind. Vat see oleks sobiv film vaadata kõigile kohalikele \"tuunijatele\", põnev vaatamine muidugi niisamagi.

Terv. Ivar
Lisaksin juurde:
Kiired ja Vihased 1ja 2
Kõuepäevad
Kaskpäevane Praam


Terv.Jaanus
http://forum.automoto.ee/viewthread.php?tid=680

Sinna võiks veel lisada näiteks ühe Spielbergi esimestest filmidest pealkirjaga Duel ning Stephen Kingi raamatu põhjal tehtud Christine 1958 a. Plymouth Fury-ga peaosas. Ja Convoy kah.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: pppp
http://forum.automoto.ee/viewthread.php?tid=680

Sinna võiks veel lisada näiteks ühe Spielbergi esimestest filmidest pealkirjaga Duel ning Stephen Kingi raamatu põhjal tehtud Christine 1958 a. Plymouth Fury-ga peaosas. Ja Convoy kah.

Vot selle \"Convoy\" kohta tahaks kommenteerida, kuidas Pärnumaal Libatse kinos filmist innustust saanud bussijuhid parkimisplatsil \"külge\" tõmbasid, pärast seanssi. Seda ühes teises teemas kirjeldatud \"punnsilmse\" LAZ \"Turistiga\". Vinge vaatepilt oliBig Grin
Klassikast Steve McQueeni \"Bullit\" (saadaval meie videolevis) ja \"Le Mans\", John Frankenheimeri \"Grand Prix\" (aeg ajalt taevakanalil Turner Classic Movies), \"Blues Brothers\" (kui ma ei eksi, siis meie telekanalitel sel nädalal).

Lisaks veel \"Vanishing Point\", \"American Graffiti\", sakslaste Werneri multifilmid, sakslaste \"Manta, Manta\" jne.

Asp
Noh ja muidugist ka \"Tucker-mees ja ta unelm\"...Cool
Alles jõulude paiku vist jooksis mingi kanali pealt seeria \"Noore Indiana Jonesi seiklused\" Sattusin mõnda osa vaatama ja üllatus-üllatus, pidevalt mingi auto ja tsikliralli käis. Eriti usinalt \"peenestati\" Ford T-sid.

Tsiklifilmidest on väga hea see dok sugemetega linateos kus üks USA ment mingisse tsikligängi sisse poeb. Nimi on keele peal.......

JackieD

See \"Manta, manta\" oli päris vinge film, ükspäev vene kanali pealt nägin... aga A-Rühm?

audifan

nojah siis veel cobra 11 seriaal
See valtsi poolt mainitet tsiklifilm oli küll väga hea, kas keegi selle nime teab?
Vat ei tea, kas samast filmist räägime aga mul meeles kuskilt lõik, kui kedagi punti värvati. Umbes nii, et tule punti, sul naiska keemik, hakkame kohe palju palju amfetamiini kokku keetma ja pappi teenima. Klubisse vatuvõtukatsel sõideti linna poole ja teepeal lasti mängult politseinik maha. Olidki kutil kohe täied märgid seljas. Absoluutne saast, nii need asjad ei käi. Sihukeste filmide pärast ja mida lehed kirjutavad, arvabki suur osa maailmast, et rattainimesed on pahad-pahad, kuigi see alati ei pruugi sedasi olla.
Terv. Ivar

Pole küll film vaid sari, aga \"Wheel Nuts\" on parim autokultuuri-teemaline asi mida ma eales näinud. Jooksis mitu aastat tagasi Discoverys. Sisukas, originaalne ja visuaalselt nauditav. Selle kõrval top geari ülbitsev toon ja kummisuitsetamine tundub nagu mingite peast põrunud streetracerite liivakastimäng.
Minu eriline lemmik seal oli \"car psychologist\", kutile näidati igas seerias autot ja lasti iseloomustada omanikku. Aegajalt läks väga hästi täppi, aegajalt mitte niiväga aga nalja sai kõvasti.
Kahjuks selle sarja tootmine on vist lõpetatud.
http://www.traction-avant.org/video/pagevideoadsl.htm

Kaadrid prantsuse filmidest kus sõidetakse gänksterisitikatega.

Cool

Darkstalker

Ei saa ära unustada klassikat:
[Pilt: 60m.gif]
On ka olemas selline väga hea film nagu LADARAIDER.
Kas olete näinud?
Mul on kuskil olemas, peagi panen ka netti üles ja lingi siia. See on tõsine kunstiteos!Big Grin
Kui midagi eriti koledat näha soovite, siis minge vaadake praegu meie kinodesse jõudvat filmi \"Torque\" (Maarjamaal millegipärast tõlgitud \"Kiirenduseks\")

Midagi nii kohutavat annab välja mõelda. IMDB lehel saab see film 10-st võimalikust 2,7; olles nii sealse andmebaasi kehvuselt 32 film.

Kommentaare kriitikutelt:

it\'s just another PG-13 violence-and-cleavage flick, formulated to bring in young, multiethnic male audiences. If you miss this one, don\'t feel too bad. There’ll be another in about five weeks.

Torque isn\'t about geography but movie physics and once again attempts to prove the simple formula: speed + leather + decibels divided by 0 story over 0 engaging characters can equal zzzzz.

“Torque” is a truly horrible movie in all respects of the word.

Asp
Tsitaat:Tsiklifilmidest on väga hea see dok sugemetega linateos kus üks USA ment mingisse tsikligängi sisse poeb. Nimi on keele peal.......

Arvatavasti on selle filmi pealkiri Beyond the Law ja sellel on teine pealkiri veel Fixing the Shadow ,ei teagi miks kaks pealkirja, toodetud aastal 1992. Peaosas Charlie Sheen, Linda Florentino ja Michael Madsen. Alles eelmisel nädalal näitas seda Eesti TV 1000 ja salvestasin lindile.
Kas kellegil on videosalvestus eesti filmist \"Vana arm ei roosteta\"?
Film pajatab kirsiaegsest Unicu klubi tegevusest. Palju nooremast rahvast ei ole seda kindlasti näinud, ise nägin kah väga ammu. Ja tuleb tunnistada et, see aitas natuke kaasa n. ö. vanatehnika haiguse tekkele.
Olen väga huvitatud, antke teada.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Luther
Tsitaat:Tsiklifilmidest on väga hea see dok sugemetega linateos kus üks USA ment mingisse tsikligängi sisse poeb. Nimi on keele peal.......

Arvatavasti on selle filmi pealkiri Beyond the Law ja sellel on teine pealkiri veel Fixing the Shadow ,ei teagi miks kaks pealkirja, toodetud aastal 1992. Peaosas Charlie Sheen, Linda Florentino ja Michael Madsen. Alles eelmisel n2dalal n2itas seda Eesti TV 1000 ja salvestasin lindile.

Fixing the Shadow vist oli jah. Igatahes midagi varjuga seoses. Tänks
Lehti: 1 2 3