automoto.ee foorumid

Täisversioon: PAZ 672 detailid näitusel kasutamiseks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Eesti Ajaloomuuseum otsib Balti keti 25. aastapäeva puhul valmiva näituse jaoks detaile PAZ bussi interjöörist.

Balti keti üheks omamoodi sümboliks võib pidada tolleaegseid väikebusse, millega ketis osalemiseks kohale sõideti. Seepärast sooviksime oma näituse ruumilises osas kasutada väikebussi PAZ 672 detaile – istmeid, lae- ja küljeaknaid, laetorusid, lampe, suunatuld, vahekäigu põrandakatet koos liistudega.

Kas oskate soovitada, kellelt võiksime selliseid detaile küsida? Nendest saaks oluline osa installatsioonile, mis piltide, teksti ja esemete abil loob sobiva keskkonna Balti keti ajalooga tutvumiseks.

Näitus avatakse Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe lossis 19. augustil 2014 ning jääb avatuks kuni 30. septembrini 2015. Tagastaksime bussi detailid pärast näituse lõppu algses seisukorras.


Abistajatele saame pakkuda priipääsmeid muuseumisse.
Kas varjupaigast on juba uuritud?
Mõned kumerad laeklaasid pmst silmapiiril aga midagi kindlat veel vara lubada. Vähemalt tegelen sellega.
Tean, et ühel mehel seisab kodus selline komplektne isend. Isegi dokumendid olemas. Pleki keevitustööd ka tehtud aga jäänud välja seisma. Plaan ära osta Cool kahjuks on aga praegu palju projekte pooleli ja mõtlen, kas tasub veel ühte kaelapeale võtta.
Hinnaks leppisime juba kokku, et sõidame kaalule ja korrutame tonni 200 euroga. See ju praegu vanaraua hind. Asub Tartu kandis.