automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jawa 634 tagaamordid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

kolmpool

Tere!

Kas 634 tagaamordid on vahetatavad mingi teisi tsikli amortidega? Mu tsiklil praegustele on otsa keevitatud jupp ja seetõttu on tagant rõvedalt kõrge.
Kas 634 ja 638 amordid on vahetatavad omavahel? Ma tahaks tagumist otsa võimalikult madalaks teha, et talvel hea sõita oleks.
Kui kellelgi on müüa, siis andke teada. Uusi ei raatsi poest osta.

PRIITO

Palju pakud 638 amortide eest? Mul täitsa üle, 89\' aasta omad, korras. Võib- olla annan isegi ära. Planetsite omad sobivad kaa ideaalselt ju...
Kas vana jawa tagumised ei ole samasugused?

kolmpool

Vana Jawa omad raudselt ei sobi. Kinnitus on teistmoodi.
Ega Jawa 638 amordid kõvemad ja kõrgemad pole, kui 634 originaalid? Muidu olen huvitatud küll, Priito. Kui palju tahad nende eest ja mis seisukorras nad on?

PRIITO

Välimuse järgi on amordid tibens tobens, aint ma pole saanud ise veel sõita nende peal. A muidu tollel jaffil on taguosa rohkem üles tõstetud kui mu praegusel, planeta amortidega. Ma veel otsustan, kummad ilusmad paistavad seal, vist ikka planeta omad. Big Grin... nagu uuel sport jawal

kolmpool

Ehk siis Planeta amortidega on tagaosa madalamal? Nende vastu oleks huvi küll, kui nende kinnitused samad on, kui Jawa originaalidel. Ehk oskad öelda, mis Planeta(1,2,3,4,5) omad sobivad?

PRIITO

Seda ma nüüd ei tea täpselt, et mis planeta omad... a need vedrud ikka. Mingeid kapsleid pole ümber. Pakun et planeta 5- el on samad ja noh, mu omale on need peale pandud, ju siis sobivad.
1.-5. seeria amordid kõik ühepikkused ja samade kinnitustega. alates 4. seeriast olid siseehituselt ja ka väljast teistsugused, aga vahetatavad.