automoto.ee foorumid

Täisversioon: tungraud
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus oleks siis selline et kas keegi oskab mulle öelda, et milline on GAZ AA tungraud (kui üldse on tal mingi komplekti kuuluv selline vidin) ja kui palju see maksta võiks? Küsimus tuleneb sellest, et pakuti sellist tunki mis näigi väga vana välja ja väideti et peaks olema GAZ AA oma.
Kui Sa nädalavahetuse kannatad, siis võin ma GAZ-MM (AA järeltulija) instruktsioonist vaadata, mis seal selle kohta on.

Asp
Ootan ikka jah.
Kui juba tõstevahenditest juttu on siis endal on BILSTEINI firma mehaaniline tungraud. Asi on vändaga ja kahe vindipulgaga. Vindipulgad kerivad end üksteise seest välja. Tõstevõime 4000kg. Ajastu kuhu ese kuulus võib olla 50-ndad, või varem. Kas see võis olla mõne veoka varustuses ja mis maa oma see firma üldse on?
Ette tänades Jaanus
biltstein on saksa firma
Tuli meelde, et nägin mingis vanas vene filmis GAZ-AAd tungraua peal ja see oli just kruvipõhimõttel töötav.
Sain vähe targemaks. Vanaisa kuurist ma tungi leidsin ja vanaisa oma jutu järgi sõitis ta peale sõda trofee Opeliga(vist Blitziga kirjaviis võib vale olla). Vanaisa on juba kaks aastat meie hulgast lahkunud nii et küsida pole kellegilt. On üsna tõenäoline et tung kuulus mõne tolle ajastu veokale.
Terv.Jaanus
teema huvitab mind endiselt:???
Tundub, et mu meil ei jõudnud siis kohale.

[Pilt: 00686183a76317.jpg]

Asp
mul meilidega jah selline jama et vahel ei kipu nad kohale jõudma vai sööb arvuti nad ära sest pealkirja vahel näitab a tühi kiri on ainult SadSadSad A igaljuhul tänan pildi eest. See tunk mis mulle pakuti on naca teistsugune. :???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Aspelund
Tundub, et mu meil ei jõudnud siis kohale.

[Pilt: 00686183a76317.jpg]

Asp
Mul selline olemas, kuid kuna Gaz AA-d pole siis vahetaksin Zim Gaz 12 tungraua vastu.
Sellist tungi toodeti pikka aega, võimalik et tehakse siiani. Mul endal kah selline olemas aastast 1990, kui isa ostis tuliuue traktori T-16M ning selline tung oli siis veel tööriistade komplektis.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: vana
Sellist tungi toodeti pikka aega, võimalik et tehakse siiani. Mul endal kah selline olemas aastast 1990, kui isa ostis tuliuue traktori T-16M ning selline tung oli siis veel tööriistade komplektis.
kas selline ka mitte Gaz 67 varustusse ei kuulunud?
Pildil kujutatuga sarnast elukat olen kord pruukind. Igavene jurakas oli, sildi järgi tõstmisjaksu 20t. Vana palktare ainult kägises käe, kui nurk üles sai tõstetud. (palke vahetasime). Igatahes, tõhus riistapuu.
Mul omal kah üks samasugune tungraud maal. Mis ajast või mis auto pealt pärit, ei oska öelda. Igatahes vana ta on, aga töötab siiamaani igati korralikult. Arvata võib, et sellist tungi millalgi 1920-30ndatel tootma hakati ja õnnestunud konstruktsiooni pärast toodetakse tänase päevani ja kauemgi veel. Minu teada kuulus selline tung näiteks nii kõikvõimalike GAZ-veoautode kui ka näiteks UAZ\'ide varustusse