automoto.ee foorumid

Täisversioon: palun aidake!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Olen Riias ja mul löödi autol 2 küljeklaasi sisse.Varastati kõike mis oli käeulatuses.Auto mark on Nissan Pathfinder.Kuna olen oma 2 aastase lapsega, siis tagasisõit ilma klaasideta oleks mõtlematu. Võin ju kleepida kiled ette kuid tee on pikk ning võimaluse korral parandaksin siin klaasid ära. Tean, et originaalis oleksid need väga kallid ning seepärast palun abi, kes teaks Lätis romulaid?Paneksin kepsu aadressi sisse ning sõidaks mõned kohad läbi.Arvan, et siin on suurem valik.
Ette tänades...
Tõmba kiled peale ja tuld, sealt klaase otsides pannakse sul pathfinder ka pihta... Esiklaas vast ikka terve? Seal ei püsiks ükski kile, küljepeale saab miskit ikka tõmmata.... Meeletut lärmi teeb küll sõites aga 70km/h kannatab kulgeda küll.
Piisab ka suurematest prügikottidest ja veidi teipi! Laps tõsta turvatooliga ette. Eeldan et laps on tagaistmel. Oma autol lõin ise küljeakna sisse kuna võti jäi autosse ja tean seda tunnet kuidas sõita on! Läti lammutusi ei tea aga siiski http://www.auto24.ee/products/detail_pro...?id=624151
ja Eestist http://www.auto24.ee/products/detail_pro...?id=604600
ainul et mis aasta oli see Nissan
Toidukilega ümber ukse kinni ja tuld. Ei tule sealt essugi sõidu ajal läbi.
Autod ja varuosad www.ss.lv
ehituspoest meetrike paksu kasvuhoone kilet ja rull pakketeipi. saab vähese vaevaga tuult ja vihma pidava ja ilusti läbi paistva akna.
Tänan Teid kõiki heade nõuannete eest!Pooled asjad leidsin kõrval metsast, kuid jah...mõtetu aeg politseis veedetud.Tulen siit pätipolgust Tallinna tagasi ja otsin ikkagi siit.
mul on naabriks selline asutus nagu Autopost Terminal oü
nemad veavad kaupa igapaävaselt lõunast siia s.t. Läti Leedu Poola
tihedalt näen neid maha laadimas oma kaubikust stangesid, uksi, kapotte vahest ka muid elemente nagu tiivad, klaasid ja käigukastid
kõik on kasutaatud kraam ehk romula kaup.

arvan, et need tulevad küll enamasti Leedust aga miks mitte ka Lätist

ja ka ise arvan millegipärast et Lätis/Leedus võiks see kaup odavam olla kui meil ehk meil on asjad tihti 2x kallim kui mujal ja eriti Hiilgavad romulad oma hindadega nagu kullapajad.

hiline nõu küll aga ise keeraks kah toidukile ümber ukse ja oleks hää küll.