automoto.ee foorumid

Täisversioon: mudelism
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7

tigu

Kas keegi on ka selle äriga kokku puutunud ja kas vaev tasub ära?

http://russiancarandtruckmodels.hypermart.net
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: tigu
Kas keegi on ka selle äriga kokku puutunud ja kas vaev tasub ära?

http://russiancarandtruckmodels.hypermart.net
MITTE SELLISTE HINDADEGA!!!:haige:haige:haige
tahax omale ka sellist kogu...mul mõned on aga neid ilgelt vähe ja minuarust on nende mudelite hinnad mingi 200kr. mudelist ikkagi hirmus hind kuna kui osta mingi zigullide mudelite kolektsioon siis läheks to nii kalliks et selle raha eest saaks osta mitu autot (päris):keersilm:
Pärnus müüakse ühes kohas vene mudeleid hind 75-150.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Regardman
Pärnus müüakse ühes kohas vene mudeleid hind 75-150.

kas seal gaz 21 on Toungue ?
täpselt ei mäleta... sügisel käisin.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: tigu
Kas keegi on ka selle äriga kokku puutunud ja kas vaev tasub ära?


Mix ei tasu... Ma ise olen 7 aastat kogunud ja mul yle 100 mudeli praegu ,aga mu sõbra isal on 500:o kõik nõukogudeaegsed tal.

Eelis on see nende mudelite juures ,et need on ju väga täpselt järgi tehtud ja kes ikka jõuaks suuri vene masinaid osta ja mõned on tehtud samal ajal mil toodeti ka seda autut päriselt.

Hindadega on lood nii ,et neid on väga erinevaid ja neid välismaa omi ei tasu vaadata, sest sial ju igast transpordi kulud nii suured. Ja 2 erinevat mudeliteklassi on Seeriatootmise mudelid ja Käsitöömudelid.

Kõige odavamad on kasutatud mudelid st. karbita ja mõne kriimuga hinnaklaasiks 10-50 eeku need tavaliselt Nõukogude aegsed(nõukogude ja tänapäeav vahe on selles ,et tänapäeval on kvaliteet langenud ja põhjad on nyyd plastikust veneajal olid ikka metallist ja Kroom värv on ka koledam).

Keskmiselt 100 eeku tykk on tänapäeva poe mudelid mosse sixu keskmiselt 100 eeku tk ja Volga 120 eek tykk.

Igast Kamazide keskmine hind on poes 170-200 eeku Zilid 280-300 ja URALid on 250-225 eeku tykk.

On olemas ka käsitöömudelid alustades Gaz-20/21 Ja lõpetades Invakäru ja Jag-6-ga.
Nendega on nyyt nii ,et Gaz-21 hind algab $16 ja lõpeb $50. Vahe on täiuslikkuses ja materjalis ja kui sa ostad selle kõige kallima saad kaasa ka garantii ,et see kokku ei lagune. Neid saab tellia Ukrainast või kuskilt Venemaalt, Ukrainas on paremadWink
Mul endal yhtki Käsitöö mudelit pole ,aga võin anda venna andmed ,kelle käest saax põhimõtteliselt tellida.

Aaa... kõige ilusamad mudelid (seeriatootmises mida on võimalik saada on Nõukogudeaegsed karbis mudelid, ikka metall põhjaga ja seerianumbriga, nende saamiseks tuleks kontakteeruda selle sama isikuga ta kuskilt Moskvast saab neid, palju kenamad ja huvitavamad kui tänapäevamudelid mõnedel isegi numbrid kylles.

Muud nagu jah ei oskagi ytelda ,aga seda ka ,et kui sa veneajal omale Autoesindusest uue Sixu ,volga või mosse, sapperi ostsid anti sama värvi mudelike ka kaasa. Ja see ongi lahe kui sul nyyt venemassin ja saad osta samasuguse mudeli hia armatuurlauale paigutada vmm.Wink

Ma lisan veel mõned hiad lingid:keersilm

http://www.geocities.com/maxparansky/

http://minimodel.narod.ru/

Yks parimaid http://diecast.ru/

Invaliidikärude autori leht http://members.tripod.com/~diatlenko/

http://www.russianscalemodels.com/

Yks saksa leht oli mudu veel mis oli hia ,aga see maas kahjux Sadsial oli lennujaama Gaz-21 jpm. huvitavat.

MArek.
Kus mudu see Pärnu pood asub???

Lisan ka kohad mida mina tian kust saab uuemaid:

Pärnus: Mänguasjakaplus \"Leopold\"

Tallinnas: \"Tallinna Kaubamaja\" sial nac kallim

Mudu Pärnu turul myys ka yks vana ,aga sel njah sellised hinnad ,et ei tasu rääkida. Ja antiigiäris oli kah vahepeal ca 100 eeku tk mudel.

--------------------------------------------------------------------------------
Niimoodi kirjutas: Regardman
Pärnus müüakse ühes kohas vene mudeleid hind 75-150.
--------------------------------------------------------------------------------

Kus täpsemalt kaex yle ja ytlex mis leidub

:o
üks peter spordi juures
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Regardman
üks peter spordi juures

Vot just see ongi \"Leopold\" Kunagi hakkasid jah mosse hinnad sial 69-75 eeku tk ,aga nyyd õnnelikul juhul 98.-

lisaks mainiks veel seda ka ,et mudeli Karp anna mudelile 50% hinnas juurde N: Karbita korraliku masin hind 50 eek ja karbiga mingi 80-100 eek, aga kui mudel on olnud ikka korralik ja kogu aeg N: Klaaskapis seisnud, on selle väärtus sama suur kui karbiga.
Muidugi ei käi see sellekohta kui saad mingi karbi ja paned sellesse oma läbimängitud mudeli.

Ja yhed autod lisaks veel ,need on Aastapäevade puhul välja antud ja ysna raskelt saadaval. Nagu näiteks Moskva 80 Olympia, Saratov 400 jne. Tegelikult jäävad nad samasse hinnaklassi tavaliste mudelitega, aga nad on lihtsalt väärtuslikumad ja tulevikus võib nende eest rohkem raha saada.

PS.:oKui kellegil olex myya Moskva 80 Moskvitch Iþ-Kombit siis olen huvitatud:o
Pihkvas käies jäid silma ZIL-id ja ZIS-d aga kallid olid.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Regardman
Pihkvas käies jäid silma ZIL-id ja ZIS-d aga kallid olid.

Njah Zil 131 tänapäeval mudu enam ei tehta (vanasti oli kallur, Järlkäruga ja heinavedaja),aga 130 võib saada kyll ,mulle ka need ilgelt meeldivad eriti sõjaväe Bensiini vedaja. Zis-e valmistab ju peamiselt LOMO ja teeb paljudes Tuletõrjevariatides ja bensuvedajatena. Samas ka ju olemas Zis-8 busse erinevatel ekibaaþidel.:o Ple veel ise yhtki ostnud ,aga kui ma Leningradis (Sankt- Peterburg) käisin oli sial kyll ,hinnad olid Eestikroonides odavaim 150 eek ja kallimad 300 eeku. Ja muideks tavaliste autodega hinnavahe oli rublast krooni aint 10-20 eeku N:Mosse 433 120 rubla.

Samas õnnestus mul saada 3 villist 95.- rubla tykk need mingi muu tehase toodang mitte AGAT, aga muidu samasugused. Need sain jah Eestisse poole odavmalt kui poest, aga AGATi toodangut ple mõtet tuua.

MArek
Mudu venemudeleid võimalik ise ka ju ehitada, ma olen ehitand omale Cabrio Volga ja Moskvitch 408 vanema variandi ,ees pikkiste ja käigukang roolil. Pooleli kaubik Raf. Muidugi on need päriselt ka olemas. Plaanis veel teha GAZ 2410 Iþ-412 see uuem.
Nii ,et kui toorainet jagub võib oma fantaasiat ka kasutada ,neid ju eriti erinevaid saada pole ,aga möödud ja muu neil ju yhineSmile

tigu

Asi hakkab vaikselt ilmet võtmaSmile Endale hakkas silma mosu 411 mudel ja kollased liinibussid ega neid vist Tallinna kaubamajast ei leia.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: tigu
Asi hakkab vaikselt ilmet võtmaSmile Endale hakkas silma mosu 411 mudel ja kollased liinibussid ega neid vist Tallinna kaubamajast ei leia.

Need ju käsitöö mudelid ja ilgelt kallid, alustuseks ikka tavalisemaid ja odavamaid ,aga igayks otsustab ise olenevalt rahakoti paksusest loomulikult. M 411 saaks kätte 700.- eeguga.Smile
Kas keegi siin ise mudeleid ei tee? Huvitaksid ikarus260joonised, môôdud jmt.
Suht huvitavad asjad: leedukate lehel.

[Pilt: modeliai8186RD.jpg]

undikoer

Aga räägiks parem kokkupandavatest mudelitest - kus neid leida võiks. Saab netist tellida, aga kas on ka mõni korraliku valikuga pood meil vabariigis olemas ? Mõtlen siin just veneaegsete rongide / busside / veoautode mudeleid...
Thendab ,et selle asjaga on nüüd nii ,et on võimalik saada küll ,aga ainult 1/35 suuruses plastic kit-ina ja seal ka ainult mõned üksikud sõjaväe autod: Zis-5, Zis-151, Zis-151 BM-14 Katjhuša. Muidu on veel kõikvõimalike vene tanke ja muud pahna see Zis-151 põhuvedaja on mul olemas ,kui soovi on võin mõne pildi üles riputada. Aaa... ja neid saab absoluutelt kõikidest JUKU mänguasjapoodidest mujal nagu näinud ei ole firma nimi on ZVEZDA sellistes üsna robustsetes karpides.

Mudelihuviline MArek,
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7