automoto.ee foorumid

Täisversioon: ИЭ 6009 saepink
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[Pilt: orig_29030091_Li1I.jpg]
netist võetud



[Pilt: large_29030093_nXUC.jpg]
minu oma nüüd

Miks ma siia sellise postituse tegin? Ilmselt küsite...
Vastuseks oleks, et kunagi oli juttu saepingi ehitusest ja mul oli soov ka ehitada. Kuna nüüd on igasugu Makitad-Kawasakid-Boschid jne siis see asjandus vedeles sõbra garaazis jalus ja mõnekümne euroruubli eest vahetas omanikku. Ei hakanud jalgratast leiutama. Kuigi jh väike seimer kuluks ära küll. ja kui vastava võlli saaks kuhu 2 ketast kinnitada oleks huvitatud. Sellel sael puudub padrunipea (puurpea) kahjuks muidu oleks freesida ka saanud. See pole oluline ka. 
Seimer. Mõne sõbra käest hangi kaks samast ajastust käsiketassaagi. Üks selili statsionaarselt ja teine nõks edasi õigetpidi näiteks hüdrosilindritest tehtud liugurile. Ja paksusvärgile tee kaks pikka kinnituspolti, liblikad otsas. Muidu togi seal augus kruvikeerajaga neid.
Ja siin on mõte Big Grin Hea mõte! Praegu need pankrotis "kalevipoegade" Eestisse toodud saed on suht hea hinnaga. Paneb lausa mõtlema.
Tänud hea mõtte eest!
Ega kellegil freesi ja puuripead pole sellele pakkuda?
Ostas wallery müütas kuute erinevat puuripadrunit korraga 10 euro eest ja ei läinud vist kellegile. Eks paneb uuesti üles.
Sain ka ühelt mutikeselt peaaegu aitäh eest sellise pingi. Hästi puuripadrunit tikkfreesiga ei usalda- viimaks paneb otsast lendu. Praegu võllil kammfrees liimiga jätkamiseks.
Selge! Hoian silmad kõrvad lahti
Mis keermele see padrun peaks istuma? Oleks ehk inimestel kergem pakkuda.
http://www.tooriistamarket.ee/files/Tool...s_2009.pdf 51-51 LK mõned padrunid
Lihtsalt huvipakkuv küsimus. Miks sel 6009 pingil originaal saeketas selline kolmest kohast hammastega on. Vahepeal tühjus.

[attachment=81737]
https://www.youtube.com/watch?time_conti...e=emb_logo 
3.15 pealt seal sama ketas, järelikult ei midagi isetehtut. Aga miks selline, võibolla soojuspaisumisest tekkiva viskumise vältimiseks nagu tihti tehakse lõhede või pragudega kettaid?
Mul ka sama ketas olemas lõikab üllatavalt hästi võrreldes kõvasulam kettaga.