automoto.ee foorumid

Täisversioon: WANTED!!! mercedes-benz W112 valget värvi kere!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

tsaar

WANTED!!!

jõudu!

mure tegelt siuke et otsin sellist isendit eestipealt! W112 ja peaks olema 1963 aasta, valget värvi, kompl. kere ja puudub mootor. sisu on roheline nahk ning istmeid ei ole! teab keegi sellest midagi? masin siis minu oma a on palju rännakuid läbi teind ja kadund! mootor ja istmed ning liistud värgid on minu käes sest auto roogiti värvimiseks paljaks! (ühte detaili olen näinud männikul seal hoovis kus usa autosid palju on - vist sitimarketi vastas).

oleks südamest tänatud info eest mis aitaks leida ning kindlasti ka mingi tasu!

ps. kui juba uus omanik siis ole mees ja ära raiska aega nokitsemisega! neid juppe on palju puudu ja sul raske saada! ka paberid on minu käes! niiet edit: pole mõtet jamada sest lihtsam on mingi lahendus välja mõelda!
Niiet kui ma olen endale ostnud kellegi käest W112 siis ma pean oma plaanid selle autoga endale persse toppima või?
Imelik suhtumine sul:???

tsaar

kui sa oled ostnud siis sina jääd heauskse ostja rolli aga ole vunts ja vii mind müüjaga kokku! ja kui oled ostnud siis dokumentidega tuleb sul jama sest neid pole!

imelik suhtumine jah kui leidub vendi kes müüvad võõrast vara!
Sellise suhtumise peale viiksin auto otsemaid emexisse ja annaks sulle pärast video kuidas metallihunt teda ekseldab. Kui emexisse ei saaks dokkide pärast lõikaks ise ribadeks.
Emexisse ei pidand saama enam viia terveid autosid.

Dad.
väga huvitav suhtumine asjasse!!!!!Sad
Juppidena saab ikka. Selline suhtumine et keeran plaan rulli ja pista p***e küll praegust omanikku sinuga ühendust võtma ei aja.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: dad
Emexisse ei pidand saama enam viia terveid autosid.

Dad.
Väga sry et jälle OT teen,aga kui mul on üks mootorita Talbot,muidu komplektne,siis kas Emexisse viimiseks pean ta väikesteks tükkideks lõikama ja vähehaaval kohale viima,muidu üldse vastu ei võetagi?Või on asi dokumentidega seotud?
Pidage nüüd hoogu !!!
Loo AUTORIL soovitaks enda petumust ja kibestumist kuskil mujal välja elada!!! Ega sellis postituse peale keegi sinuga vaevalt ühendust võtab.Foorum ei ole\"...TOOGE MULLE KANDIKUL(telefoni numbrid ,kadund autod jne) ETTE\" koht...:keersilm

tsaar

AUTOR siis siinpool. sori et asjasse siuke suhtumine on (püüame vigu parandada) aga olen kokku juba puutund selliste vendadega kes veavad metsaalt kere ära, müüvad maha ja siis omanik ommikul nääb et ohoo keegi tont mu kaarigu ära viind :o
ja siis ehitatakse ja putitatakse kuni omanikul jama üle viskab ning auto ÕIGUSEGA käest ära võetakse.

see selleks aga posti mõte see et kas siis on keegi kohand kuskil või kellelegi müüa pakutud? igasugune info (kasvõi mõne jupi koordinaadi) aitaks leida seppasid kes asja taga! anonüümsus garanteeritud Wink