automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ukraina vanim vedur vanarauaks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

raet

Leidsin siukse uudise postimees onlinest:

Ukraina ühest muuseumist viisid vargad minema vanima nõukogudeaegse veduri, kirjutab Reuters.

Ukraina tööstuslinna Donetski politsei pressiesindaja sõnul kasutasid vargad muuseumi valvurite veenmiseks, et vedur tuleb muuseumist ära viia, võltsitud dokumente.

Vargad toimetasid 1924. aastal valminud veduri minema tõenäoliselt kraana abil.

Nad lammutasid kogu veduri ja müüsid vanarauaks.


«Metall leiti linnast väljas asuvast vanarauaplatsilt,» ütles politsei pressiesindaja, lisades, et võimalus metallihunnikust taas vedur kokku panna on peaaegu olematu.

Ukrainas, kus umbes neljandik 48-miljonilisest rahvast elab allpool vaesusepiiri, on sildade, elektrikaablite ja kanalisatsiooniluukide varastamine levinud.

Täitsa PPP! Ja siin nutetakse iga autoroju pärast. Tallinna poisid, hoidke igaks juhuks silm peal, muidu varsti \"Suur Tõll\" Emexis. Inimeselooma fantaasial pole tõesti piire. Huhhhuuhuh:duh
Terv. Ivar
Kutsun üles äriettevõtte EMEXiga konkureerimiseks looma MTÜ \"Eesti Vanatehnika Import\". MTÜ vormi kasutades oleks ehk võimalik survehindadega osta Ukrainast vedureid ja muid liiklureid. Arvestades ka saabuvat jäätmekäitlusseadust, saaksime nõnda eristuda romulatest ja siis ei kehti meile ka romudirektiiv.
Sarnast äri on juba alustatud Võhmas, kus ostetakse kokku uunikuid, paraku romula sildi all ja mitte kauaks.

Nii, maade ja põldude pärijad, Euroopasse projekte kirjutama. www.eurotelefon.ee, sealt saate täpsemat infot, kuidas meil saab olema jäätmekäitluse ja romulatega, samuti abistatakse projektide kirjutamise juures.
Iidse Hansateena oleme alustanud tehnika läände müügiga, miks mitte jätkata idast ostuga!
eri jobu kari krt küll...varsti on eesti kah et virutataxe kaableid ja kanalisatsioonikaevu kaasi...imelik kuidas to vedur nii ruttu ära veeti et keegi jaole ei saand???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: tamar99
eri jobu kari krt küll...varsti on eesti kah et virutataxe kaableid ja kanalisatsioonikaevu kaasi...imelik kuidas to vedur nii ruttu ära veeti et keegi jaole ei saand???

Kulla mees, küsi vanemate käest üle, Eestis varastati kaablid juba siis ära kui Sina alles käima õppisid. Ära seda enam karda, need onkud kes seda tegid, istuvad juba ammu lipsud ees ja jagavad eurotoetusi omavahel. Ei neid traadirullid enam huvita... Wink
Terv. Ivar
(ohvtupik jälle)
Mõtlesin siin ja otsisin tükk aega netist aga kahjuks jäi täpne mark leidmata. Alati, kui tehakse vanarauaks mõni ajaloolise väärtusega transpordivahend, tuleb meelde enne sõda maailmas autospordis ilma teinud alumiiniumkerega Mercedes(mudel meeles ei ole ja ei leidnud seda ka esimese hooga netist). Neid masinaid on hetkel maailmas säilinud vist 1-2 eksemplari ja loomulikult on väärtus hindamatu. Üks selline sattus peale sõda ka venemaale ja lõigati seal seitsmekümmnendatel vanarauaks. Kui maseda esimest korda kuskilt lugesin (üle kümmne aasta tagasi), katkestasin lugemise jamõtlesin vist oma kümmeminutit selle maailma üle. Kurb, väga kurb. Ja selliseid inimesi jääb ikka olema, kes nende jaoks nö. \"sita\" jalust ära koristavad...
Mul äi ostab Raplamaal kohalike parmude käest alumiiniumi ja teisi vähegi väärtust omavaid metalle ja viib vanarauda. Tema jaoks on üks s*ttpuha, kas vana mõlkis alumiiniumistpott või midagi vanatehnikaga seonduvat - kõik metalli ja mida sellest si*ast koguda. Püüan võimalusel temaga nüüd lähemal ajalrääkida, et äkki ta siiski teeks mingit sortimist sissetulevas kaubas, kuid kas tal selleks teadmisi on, et midagi huvitavat kõrvale panna? Kuna teda muu peale raha ei huvita (andku see hinnang mulle andeks), siis üritan teda Kurtna vanatehnika laadaga peibutada. Näis.
http://www.pilt.ee/view/213881/1/
võib-olla on need ka varsti ajalugu, vähemalt keegi one need jäädvustanud
Ajalugu...
Nägin täna kuskil Tatru-Tallinna vahel ümmarguste kabiinidega kapremonditud elektrirongi kaubarongi koosseisus. Värvilahendus oli midagi nende kõige uuemate stiilis, arvatavasti Eesti masin.
Alts
Tsitaat:Alati, kui tehakse vanarauaks mõni ajaloolise väärtusega transpordivahend, tuleb meelde enne sõda maailmas autospordis ilma teinud alumiiniumkerega Mercedes(mudel meeles ei ole ja ei leidnud seda ka esimese hooga netist). Neid masinaid on hetkel maailmas säilinud vist 1-2 eksemplari ja loomulikult on väärtus hindamatu. Üks selline sattus peale sõda ka venemaale ja lõigati seal seitsmekümmnendatel vanarauaks. Kui maseda esimest korda kuskilt lugesin (üle kümmne aasta tagasi), katkestasin lugemise jamõtlesin vist oma kümmeminutit selle maailma üle. Kurb, väga kurb.
Kas keeg teab, mis Mercedesest on jutt? Oleks äraütlematta tänulik infi eest!