automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pombeda
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[Pilt: 2dtu0xs.jpg]
[Pilt: sv1l5s.jpg]
[Pilt: okagyq.jpg]
[Pilt: 2cifsid.jpg]
Vot selline töö sai ette võetud .Kui põhjaga sai asi ühele poole siis hakkasin ustega pihta.Sai kõigepealt keevitatud ära parem tagumine uks ja siis ette sobitama.No ei mahtunud teine auku enam.Oli ka teise masina küljest tulnud uks.Vana osutus väga ära rikutuks ja seestpoolt mõlki pekstud.Kui ust ette sobitasin siis selgus,et miks oli sissepoole pekstud.Koopa kaart oli eelnevalt kolm kihti peale keevitatud ja sellega oli paksust piisavalt juurde tulnud.Pidin lõpuks kõik eemaldama ja jäi tühimik järele.Ja siit tekkisid küsimused.Kas keegi on ennem teinud pobedale koopa kaart järele või saab kasutada mõne teise margi tehase kaart ja sama ka karbi kohta või tuleb karp ka lasta järgi väänata.Sumbutajaga läks igastahes nii, et tuli pütt täiega järgi teha.Teen mõnipäev ka pildi.Tänan tähelepanu eest !
Jätkan pildiseeriat !
[Pilt: 2eeerna.jpg]
[Pilt: 359wt2b.jpg]
Ja natuke ustest .
[Pilt: 2exu6uv.jpg]
[Pilt: v8ev5i.jpg]
[Pilt: 6z0aj8.jpg]
[Pilt: r1hfgy.jpg]
Ja koopa kaar sai tehtud nelikant torust.
Väga viisakas töö, mis mootoriga saab, orginaal või midagi kurjemat? 
Mis aasta masinaga tegu on muidu? Endale tegemine või tellimustöö?
Edu igatahes projektiga.
Tegemist tellimustööga.Sellepärast ka siin nokitsemise koha peal.Peremehe luba olemas siin kirjutamiseks.Mootor originaal ja võimalikult originaal peaks ta välja kukkuma ka.Aastat täpselt ei mäleta aga vist oli 57a. Küsin üle.
Uste paigaldamisel ära unusta ,et alumiinist lävepakud peavad ka uste alla mahtuma. Muidu ilus töö. Jõudu ja kannatust vahede ühtlaseks sobitamisel.
 Õhupuhasti järgi on auto kuni 54.a ,antenni ava järgi alates 55 aastast.
Kas mõtled neid ilusad ja läikivaid ? Kardan ,et lõõming tuleb tihenditega.
http://allegro.pl/listwy-progowe-warszaw...18607.html
Üks väiksem tegemine trügis vahele !
[Pilt: 25oxemp.jpg]
[Pilt: j0jg3a.jpg]
[Pilt: 33jo2vk.jpg]
Vahepala läinud ja pobeda tagasi aga pilte pole, tegin aga fotokas läks tuksi ja ei anna kätte. Teen uued.Nüüd alustasin vasaku poole uste tegevusega.Uksed said tehtud ja mis siis välja tuli. Uksed tulid toonor-auto pealt ja kui ette sobitama hakkasin siis ei mahtunud kuidagi auku.Lisaks sellele on kere saanud ülesse vasakusse nurka paugu ja on kirve teemaga ülesse löödud.Sai teist vähe maha lõigutud ja läheb uue tegemiseks. Samuti tuleb ka karp vastu põrandat lasta ja emeksisse viia nii, et lihtsalt mitte ei pääse. Ja plju üllatusi veel ees ootamas on !! No jah mõne pildi kah vahepalast !!
[Pilt: 2cxz4id.jpg]
[Pilt: ibj5lk.jpg]
[Pilt: wkr4w2.jpg]
Sai lõigutud nagu vorsti ja lõpuks mahtus uks auku.Mis saab tagumise ukse ja koopaga? Ei tea tuleb vist edasi lõikuda.Aegade jooksul mitu korda gaasi keevitusega lapatud ja kere lühemaks keevitatud. Ja ega see tehasetöö ka midagi ilusat polnud. No aga pilt ikka räägib paremini.
[Pilt: j6oo3n.jpg]
[Pilt: egbrlu.jpg]
[Pilt: 24lizjl.jpg]
[Pilt: hwhen6.jpg]