automoto.ee foorumid

Täisversioon: Lilled- taimed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna Auto-Moto foorumis on enamjaolt meesterahvad toimetamas, siis kodus peenarde vahel vast see peenike pere rohkem. 
Siit nüüd küsimus:  Kas keegi oskab juhatada suunda, kellele pakkuda taimede etteistutamise topse-kassette?  On siuksed õhukesed, kerged, 4 kandilised ja ümmargused plastikust topsid, mille sees kasvavad lilled-taimed.  Nimelt jääb iga aasta kevadel neid hulgem järgi ja ehk oskab keegi nendele teise elu anda?

[Pilt: 22850299cc04d6_l.jpg]siukesed... 300 tk karbis

[Pilt: 22850303aa5bd4_l.jpg]sellised kassetid
[Pilt: 22850305ca855c_l.jpg]selliseid ka ümmargusi
Koguseid on tunduvalt rohkem, kui piltidel...igal kevadel uued kogused
K- Rautas 8 sm kandilised topsid 25 tk -3,30 €... 11 cm topsid 10 tk. 4,15 €
Ehk keegi soovitab, kellel neid rohkem vaja

Parimat  Margus.   
Härra tegeleb haljastustegevusega? Ma kunagi tegelesin kaa ja igakevadel jäi ikka meeletu kogus selliseid aluseid-topsikuid üle. Viimased topsikud-alused sai eelmine kevad utiliseeritud, et mototehnikale ruumi juurde saada.
Ja kui need topsid on täis külvatud ja saak käes, siis pakun uusi kaanega kandilisi plastik marjakarpe. Mahutab ca pool kilo maasikaid. Olemas 22 kastitäit, kastis 450 tk. Tükist 3 senti? Kui huvi , helistage 5695756 seitse. Veel tal üle 3 meetrine sõrgseemenditega Juko külvik- 500.-?(kaasa 3 suurusega väljakülvirullid- saab ristikust oani külvata).
6-meetrine rootsi s-pii kultivaator ka liigne- tõime 8- meetrise, küsida tel 528474 seitse.
Noid topse võib pakkuda või soovijaid võib leida isekasvatajate keskelt. Noid võib aga leida turult, kus kaubitsetakse istikutega.
 Meie andsime enda omad ilma rahata ära naabrimehele - tema tegeleb suvelillede ja muude tarvilike taimedega. Praegu on tal kuurialune topse täis, sai vist üle kümne tuhande neid Smile . Raha eest ei taha neid keegi,