automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kuidas ma endale Mercedes`st heinaniidukit ehitasin ja mis sellest saanud on:)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8
Juhtus nii, et üks teine mees oli minu eest pool tööd ära teinud, ise ma sellest ei teadnud midagiSmile Mootoriks on W123 2,4D, raam raskest rauast, esisild UAZ-i ilma veota sild, tagasild Toyota Hilux. Vaja on vedrustus ehitada, liikumiskiirust aeglustada umbes 8 korda, jõud võtta kolme lendteradega ketta jaoks.



Alustuseks, kuidas oleks mõtekas esisild vedrustama panna, lisan niipalju, et olemas on uued 300d esivedrud. Katsun vedrudest pildi teha mingi aeg, aga vedrustus ei pea tulema tingimata nendest olemasolevatest vedrudest.



[attachment=53270]
[attachment=53273]
[attachment=53275]
Pane lihtsalt vedrustatud iste ja asi vask. Vene traktoritel pole ka ju vedrustust... Aeglasemaks saad masina, pannes käigukasti ja tagasilla vahele 8 korda aeglustava reduktori. Nüüd on ainult niiduk vaja ehitada! Kõige lihtsam on taha hobuniiduk panna kuna kärukonks on juba olemas. Aga kui saa ikka niiväga ketastega niidukit tahad siis ehita selle sarnane 4l rattal järelveetav niiduk ja vedu tee hüdromootoriga(pump mootori ette ja teine pump niiduki külge). Aga seda kõike on sulle juba mitu korda siin teemas räägitud!
[Pilt: comments_have_started.jpg?1420899529]
see on kahtlemata asjalik riistapuu.
ja niitma saab selle ka ilmselt lihtsamini kui algselt välja lubatud 124 mersu.
samas kui juba vana asi meelde tuletati, siis ehk peaks uue 124 teema ka tegema, et ikke värvi
hallidesse päevadesse juurde saaks.
Vedru iste tuleb nagunii panna, kui kellegil on pakkuda nahkistet, siis võib pakkuda. ilma vedrutuseta raputab päris hästi, eriti kui mätaste otsas sõita. Keegi võiks geniaalse idee pakkuda, mille peale ma ise pole tulnud. Minu üks mõte oli esisild alt lahti lasta, otsida kaks nelikanttoru, jämedusega umbes 10cm, kus üks mahub teise sisse liikuma, üks poltidega ja keevitamsiega silla külge, teine liikuva esitala külge ja sillatala äärde kaks vedrut. sellega saab ka kõrgust tõsta?
Selle T tala asemele lehtvedru koos kiigedega ja ongi pehme persealune.Kuna sa märsumees pead ka gaasiamordid panema.
Küsimus, mille poolest on gaasiamordid paremd kui õliamordid, kui on?
Kardetavasti ei viitsi su pläraga enam keegi kaasa minna, võibolla mõni noortest annab natuke nõu. Vanad kalad on su läbi hammustanud niiöelda.
Tegu ei ole mersust ehitatud asjaga vaid tegu on asjaga mille juures on kasutatud mõnda mersu juppi.
Seda soovitati sul kohe aga siis ajasid jonni et peab auto külge niiduk saama. Nüüd siia veel seda targutama tulles, kui kõva mees sa vahepeal olnud oled, teise mehe pooliku projekti ostnud mersu mootoriga, kuid niiduorganit ja oma tehtud tööd polegi nagu ette näidata. Loomulikult kedagi ei koti.
Inimesel on vaja ESINEDA. Vahet pole, et halvustavad kommentaarid, kuid ikkagi on vaja ju iga õhtu teemat lugeda. 

Ütlen seda uuesti, SÜNDINUD SURNULT! 
(vanast teemast äkki juba 1,5 aastat möödas, ja ostetud on endale hunnik rämpsu, mida keegi ei viitsinud kuusakoski viia, kuna viimine kallim, kui saadav tulu)

Osta endale T-40 ja rootor niiduk ja anna põllule kuuma. Traktor vähemalt kõlbab ka muuks kui aiaveeres lapsi/naisi/putukaid/metsloomi peletavaks vahendiks.
Ja see jutt, et raha vähe, võid endale sisse soolata. Nahujaa sa siis jebid, kui raha pole? Pillid kotti ja las see põld kasvab metsaks!
kellel veel kripeldab, andke kuuma, niikaua kui teema avatud on, kas paneb moderaator kinni või panen ise kinniSmile kus sa seda esinemist näed, oleks tahtnud esineda, oleks öelnud, et ise ehitasinSmile mõned vanad kalad on elus nii pettunud, naine keppi ei anna, võlad kaelas, libistavad teleka ees õlutSmile see esimene mersu märgiga pilt võis tõesti mõnes negatiivses kommijas, kes tahab, et teistel elus halvasti läheb(endal on nagunii juba sitasti läinud), olla nagu härjale punane rätikSmile sellised käivad ainult ühe eesmärgiga võõraid teemasid solkimas, et tunneks seda ärapanemise tunnet, seda teemat ei pea jälgima ega kommenteerima, võtke järgmine teema või tehke ise. kellel on midagi asjalikku öelda, nende kommentaarid on teretulnud. sõna asjalik käib ikka tehnika ja lahenduste kohta. inimene õpib kogu elu ja mis kellegile tundub ülilihtne, seda teine inimene alles avastab. hakata teisi sellepärast halvustama on lühinägelik, ise veel sellises eas. kindlasti on elus olukordi, milles te pole tugevad, küll jumal teile selle olukorra kätte mängib, jumal on aeglane aga õiglane.


rikas pole see, kes palju teenib, vaid see, kes vähe kulutab.
Ma olen su tegevusi jälginud. Ainuke normaalne suund niitmise teemal on vertikaali pööratud kardaani otsaga niiduk. Kui selles kontekstis midagi küsid võibolla isegi vastan.
Vaata, armas ksf comoon... no mida ma oskan öelda? Tahaks hirmsasti teada ja mõelda, et sinu puhul on tegu teoka ja asjaliku mehega. Vahest sa oledki. Vähemalt sinu enda meelest.  Kurb on see, et senini lugeda olnud teemadest ja postitustest ei teki sellist tunnet.. no ei teki. Ma ei tea...kui sa ise oma postitusi või teemasid loeksid või ..üle loeksid,kas sa siis ise aru ei saa, et jutt on hea, kuid tekst sisaldab tehnilisi lollusi lugematul hulgal, mis annavad teistele märku, et ksf. comoon puhul on tegu suht tehnikakauge inimesega, kes ei võta ka sugugi õppust. Selline "suuga suure linna tegemine" ja "jaantatikaliste" ideede lugematul hulgal väljakäimine tekitab teistes, asjalikemates foorumlastes pahameelt. Ok, vahel saab ka suutäie naerda, mis on vahest sinu teemade puhul üks positiivne asi. Vahest sa katsuksid oma pulbitsevad ideed enne nutikamalt läbi mõelda (kellegi asjalikuma inimesega), natuke eeltööd teha ja alles siis, kui projekt juba käsil, sellest foorumis pajatada. Muidu keerleb jutt teemas "nagu kass ümber palava pudru", kuid pudru visatakse lõpuks ikkagi prügimäele. Kui teda üldse oligi, seda putru.
 Asjalikke tegusid huviga oodates,
 
naljamees, armas võid sa oma naisele öelda või oled kalduvsutega? mis ma siia foorumisse siis enam tulen, kui olen targema inimesega enne rääkinud, kui ma nii tark oleks nagu sina, siis ma ei käiks siin teie käest nõu küsimas. nõu küsimine algabki mingi lahenduse välja pakkumisest ja sealt saab asi edasi areneda. nüüd ma siis hoolega mõtlen, enne kui midagi postitan, kas HÄRRA TIFTILE ka lugeda sobib. Ma rõhutan, härra Tifti ja teiste tarkpeade ees tuleb aukartust tunda, ei tohi midagi välja pakkuda, enne kui oled Füüsika Instituudi teaduritega rääkinud.






Minu teemasid ei ole vaja lugeda, kui see teis pahameelt tekitab, samuti pole mõtet minu teemadesse pahameelt tekitama tulla. Eriti ei soovita minu teemasid külastada sõpruskonnal, kes tunnevad ennast teistest targematena ja koondavad oma jõud kellegi teema mahategemisele, näiteid ei ole vaja kaugelt otsida. Ju keegi on saanud minu otsekohesest ütlemisest riivata, nüüd otsib sõpru ja liitlasi, et teemat solkida. Kas on ka mingi võimalus mittesoovitava elemendi blokeerimine antud teemast?
Minule küll sinu teemad väga meeldivad, ma ei suuda neid kuidagi lugemata jätta- ootan suure huviga ka praktilist teostust Smile .
Blokeerimiseks on mode ja mittesoovitav element siin on Comoon.
Kui inimesel on probleeme tehnikaga ja sellest arusaamisega, siis teda püütakse aidata. Sinu teemades on aga tegu vale suhtumisega, lausa ülbusega ja seda ei sallita. Kui sa ise tahad olla otsekohese ütlemisega, siis pead kannatama ära ka sama suhtumise teiste poolt.
Too antud teemas välja üks minu ülbe suhtumine, loomulikult sinnamaani,  kui sitanokkijad välja ilmusid(arvesta ennast ka sinna sisse)? Teema pole eriti pikk ja jõuad kõik läbi lugeda, kui sa tuled vana eelmist teemat meelde tuletama, siis seda nimetatakse pasa üles keerutamiseks. Ära hakka ennast õigustama, sitakommijad said tookord oma asja eest ja saavad ka seekord ja teema võib ka vabalt kinni minna, sinusugustest pole mul nagunii traktori ehitamisel kasu. Tulin siia tarkust omandama, mitte sinusuguse targutusi kuulama, kui tark ikka sina oled ja kui lollid teised on. Motamees võid sa olla ja võid selleks ka eluks ajaks jääda, saan aru küll, et sa oled motamehe perekonnas sündinud ja oled tõeline maakas ja maakaks sa ka jääd. Minu jaoks ei ole traktori ehitus elu, sellega ma tegeln kui teiste tegemiste kõrvalt aega üle jääb. Sina ärkad hommikul õliste kätega ja lähed ka magama õliste kätega.
kurja küll.
noorel on huvitavad teemapüstitused. saab ühtepuhku palju nalja ja kommentaarium on enamasti ainult puhastest pärlitest kokku pandud.
laseks siis asjal olla, jutu soiku jäädes ehk lisaks mõne "halu tulle", aga ei, nii ju ei kõlba.
koduse kasvatusega on samuti kokku hoitud ja no peab hakkama kohe klähvima kõigi kallal.
masendav.
(28-04-2015, 10:37 AM)comoon Kirjutas: [ -> ]kui sa tuled vana eelmist teemat meelde tuletama, siis seda nimetatakse pasa üles keerutamiseks.

Kas uue teema pealkiri ei ole mitte: " Kuidas ma endale Mercedes`st heinaniidukit ehitasin ja mis sellest saanud on"? Nii, et ikka ise nagu keerutad seda "paska" üles Smile . See uus punnkäkk nagu ei sobigi sellesse teemasse, sest pealkiri viitab vanale...-ja mis sellest Mercuniidukist siis ikkagi tegelikult on saanud?
Pealkirja oleks võinud kohe "Mahtra sõda" panna...  Toungue
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8