automoto.ee foorumid

Täisversioon: mtz52 esisilla korpuse remont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere , kas keegi oskab mõtteid või kohta soovitada kus saaks mtz52 vedava esisilla korpuse(keskosa) sõrme auke remontida . Vanad augud väljaveninud . Kas lihtsam oleks hiina korpus osta , kuna vene rauda ei liigu enam . Esialgu tahaks siiski vana remontida , kuna puudub usk hiina junni kohta .
(27-04-2015, 22:56 PM)linnamees71 Kirjutas: [ -> ]Tere , kas keegi oskab mõtteid või kohta soovitada kus saaks mtz52 vedava esisilla korpuse(keskosa) sõrme auke remontida . Vanad augud väljaveninud . Kas lihtsam oleks hiina korpus osta , kuna vene rauda ei liigu enam . Esialgu tahaks siiski vana remontida , kuna puudub usk hiina junni kohta .

Vene rauda liigub piisavalt. Cool 52 ja 82 sillad on asendatavad. Kui just Musta Numbrit ei ürita, siis pole vahet.

Kui väljavenimine pole just väga suur, siis kannatab neid üle puurida (õigemini freesida, kuna ava ei ole ju läbiv) ja vastavate puksidega õigeks ajada. Iseasi, et see töö maksab koos mainitud kolaka logistikaga enam, kui kasutatud sild.

Ilmselt vajavad siis sama töötlust ka esiküna silmad?
Esisilla prussison kindlasti puksid sees ja need on vahetatavad, täitsa saada ka on 3-4€ tk. Hetkel aga ei mäleta, esisilla korpuses vist tõesti pukse polnud. Võibolla aitab seegi, kui prussis puksid vahetada ja uus sõrm sisse. Kas just heaks, aga oluliselt paremaks läheb kindlasti.
Puksid ja sõrmed lähevad uued , kuid silla korpuses olevad sõrme augud on ikka väljaveninud , kui kellegil on pakkuda keskosa korpust korralikku võib teada anda .
Tänan .
Külasta vanametalli vastuvõtte. Seal liigub.

A.
Äkki seletad vähe lahti et kui pees need pesad siis on.
Mõne inimese jaoks on pesa siis pekkis, kui sõrm käe jõul sisse läheb.
Teine inimene jälle laseb upitajaga seni kuni silla tapp kust teovõll läbi läheb läbi kulub, õli välja jookseb ja siis tuleb et keevitaks natuke peale et õli sees püsiks...
Kui on veel mille järgi üles rihtida, siis saan teha sellist tööd.
Mtz on teovõll sillatapist ikka kõrvale viidud. Kuskil kolahunnikus(õues) peaks see keskosa mulgi olema. Kuidas küll nii hooletu saab esisillaga olla? Omal soov- kas kellegil on lattniidukit pakkuda. Tahaks väikse NewHollandi sappa tee- ja põlluäärte niitmiseks. Kaua seal ikka hooldusniidukit sandistada. Probleem see, et näiteks KC-2,1 sõrmed ei mahu NHollandi 19 mm latimunakatesse. Vast on kellegil midagi muud pakkuda. Vastu pakkuda 6 m kultivaator(vist rootslane, igaljuhul punane).