automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kolmerattaline jalgratas
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Jäi silma üks omamoodi pilt, pildid omamoodi ratas.. 

[Pilt: 87774.jpg]
Ah see on mul jah üks selline jalgratas, vahel sõidan, kui tasakaal ei ole päris see... , ei mäletagi millegipärast, millal ja kus ma pildile olen jäänud?
kuna kass puhtsüdamlikult kõik omaks võttis, siis pilti vaadates tuleb meelde muinasjutt saabastega kass, mis nagu näha ikkagi ei ole muinasjutt. Juhin tähelepanu ka asjaolule, et ka spatzierstock pakiraamil näha. Tõeline härrasmees.
Selliseid kolmerattalisi toodeti 1980. aastatel kokkupandava jalgratta baasil tööstuslikult inimestele, kes tasakaalu ei hoidnud. Ka meie muuseumi kollektsioonis ja püsiekspositsioonis on üks selline:
(02-06-2015, 16:29 PM)s2si Kirjutas: [ -> ]...pilti vaadates tuleb meelde muinasjutt saabastega kass, mis nagu näha ikkagi ei ole muinasjutt. Juhin tähelepanu ka asjaolule, et ka spatzierstock pakiraamil näha. Tõeline härrasmees.

Jah, elu nagu muinasjutt! Ei ole ma küll mingi ilueedi ega ka snoob mitte, aga teate, ikkagi vana kool! Hruštsovi-aegse mehena püüan ma siiski teha nii, et kui jalgrattaga välja lähen, siis saabas oleks viksitud ja dress oleks Adidas!