automoto.ee foorumid

Täisversioon: mosse starter
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline küsimus, et starter ei kipu hambasse minema. Olen juba mitu korda edasi-tagasi kogu reguleer-kruvi käigu maa läbi proovinud, aga ei midagi. Ikka käib tühjalt. Tõmberelee teeb klõpsu ära ja siis sellele järgneb tühi starterivurin.

Milles võib veel viga olla, peale regullimise.

Muuseas, mida teeb see teine kruvi seal tõmberelee juures (külje peal)? Üks neist on otsapeal, millest peaks käima käigu pikkuse reguleerimine, aga selle teise otstarbest ei saa aru.

Tänud,
anti
Sul vast pendiks (starteri sidur) nässus.
Minu \'89 aasta 412-l esineb sellist asja juba algusest peale. Lihtsalt mõnikord süütevõtit keerates ei võta starter hambumisse ja teeb kõõks. Mõni sekund hiljem uuesti proovides läheb mootor tavaliselt kenasti käima (vahel väga harva juhtub seda 2-3 korda järjest). Ja see viga oli autol juba uuest peast. Ja on siiamaani.
Kiskusin siis lõpuks starteri maha... aega ei ole lihtsalt vahepeal olnud, oma projektikaga on PIISAVALT tegemist Big Grin

Lähevad siis 2 starterit kogu täiega sõbra tööjuurde ühe spetsi kätte, kes siis loodetavasti 2st ühe kokku saab. Muidu kisuks ju ise lahti, aga noo kui tasuta lubati vaadata, siis miks vaevuda.

Tänud,
anti

Tim Thomson

Räägi siis nüüd ka, kuhu asi jõudnud on? Ma ise pusin ka starteri kallal praegu, iga info oleks abx.
Asi lõppes sellega, et võtsin starteri maha... puhastasin kõikvõimalikud otsad kenasti ära ja tagasi peale ja oligi korras.

Meie rallimossel oli lihtsalt tõmbereleele minev +ots natuke nigel ja tundub, et lihtsalt ei saanud piisavalt pauerit peale, et hambasse lükata korralikult.

Asjad on alati lihtsamad, kui nad esialgu paistavad Smile,

anti