automoto.ee foorumid

Täisversioon: küssa mosse mudelite kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

tim_13

mis mudelid on need kastiga mossed ehk saaks ka mõne pildi
Vat kui leiaks sellise oranzi kuskilt (väga väga korraliku mõistagi), enamus berlingo ja partneri mehed hakkaksid nutma oma liisinguvara pärast.
Ühte korraliku oranzi kastikat olen näinut Tartu vahel, kast on pikentatud ning lisaks on kummalgi pool kastiservadel puust ported ( kolm saelauda). Porte ülemine serv on kabiiniga pea ülel kõrgusel.
Ehe farmeri stiil.

Ja siit ka küsimus: Kas pikentatud kasti tehti juba tehases? Esimest pikkakasti nägin 90-ndate alguses, kui Soomest saateti ühele esimestest talupidajale selline humanitaarabi korras.
Või pikendati neid Soomes? Või tehases Soome turu jaoks? See on mulle veel selgusetuks jäänud.
vana Kirjutas:Ja siit ka küsimus: Kas pikentatud kasti tehti juba tehases? Esimest pikkakasti nägin 90-ndate alguses, kui Soomest saateti ühele esimestest talupidajale selline humanitaarabi korras.
Või pikendati neid Soomes? Või tehases Soome turu jaoks? See on mulle veel selgusetuks jäänud.
Pikka kasti tehti ikka tehases sest 90nendate alguses kui Paide rajooni Lenini nim.kolhoosi tööle läksin sõitis seal paar pikendatud kastiga mosset ringi ja need olid päris värsked masinad.Soomes oli pikendatud kast väga levind kuna kaasnes vist mingi maksusoodustus... aga pikka kasti tehti vist juba enne 90nendaid?
Mul on pikendatusd kastiga variant hoovis. valmistatud 1980a. kerenr 254 tähis Iž27151-01-3
Kui mu mälu mind ei peta, siis eelmine aasta sõitis üks kastiga mosse ka mosseliigat (vähemalt Jaanimäel oli kohal). Värvus oli roheline, aga kas pikendatud kastiga ei mäleta. (Raudroosi lehel vist mõned pildid ka).