automoto.ee foorumid

Täisversioon: A-M foorumi lobamokad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
A-M foorum kahtlemata õilmitseb ja elab täisväärtuslikku elu! Seoses sellega tekkis mul mõte, et võiks/peaks tunnustama antud keskkonna tublimaid autoreid - valvepostitajaid. Ehk teeks mingi nimekirja nn TOP five (nagu vanad eestlased tavatsesid öelda) valvepostitajatest? Mida arvate - valvepostitajad? Klassikaline TOP 10 oleks vist siiski liiast?
Ma võin kandideerida küll kuna paraku veedan kuvari ees palju aega, rohkem kui vaja, vahest saab ka rella ja keevituse juurde asja teha. Samas jääb suht häguseks teema mõte.
ja eliitpostitajaid tuleb ka vääriliselt kohelda.
Smile
(12-09-2015, 23:03 PM)Marko Kirjutas: [ -> ]Ma võin kandideerida küll kuna paraku veedan kuvari ees palju aega, rohkem kui vaja, vahest saab ka rella ja keevituse juurde asja teha. Samas jääb suht häguseks teema mõte.

Täna ksf! Marko! Minul pole üldse mingit keevitust ja ei tea ka, mis ja kuidas see käib! Murelikuks teeb mind siiski küsimus, et "suht häguseks jääb teema mõte"! Samas see ei takistanud Sul teha väga head postitust antud teemasse ja seoses sellega pakun Sinu kandidatuuri A-M lobamokkade Top 5-de esinumbri alla, seda enam, et Sul on(gi) alati õigus! (kas teiste teemade juures, kuhu Sa postitad on teema mõtte selgus/läbipaistvus mingiks oluliseks parameetriks?)
Indrek, see kassikallistamise postitus ei lähe arvesse, see oli liiga hea, kuigi ka Sina oled pretendent! Proovi veel!
Väga vabandan! Vist kolmas järjestikunene postitus! Aga käisin vahepeal hambaid pesemas ja enne seda ka külmkappi kontrollimas (nimelt oli tekkinud valus puudus vorsti teemal), lisaks on pärast tänast +49 km läbimist jalgrattal, millel aastaid ca 80 vedelikest) (suitsutatud keeduvorst ja mingijäme salaaaaaami!), ühtlasi on meelest läinud, mida soovisin siia postitada.... aga fakt on, et lobamokad on olemas ja ennast ousitsioneeriks alleks kusagil 7 ja edasi.....
(13-09-2015, 00:12 AM)kass Kirjutas: [ -> ].... aga fakt on, et lobamokad on olemas ja ennast ousitsioneeriks alleks kusagil 7 ja edasi.....

Ära ole nii tagasihoidlik. Juhul kui sa ükskord tablettide mõju alt välja saad, siis näed isegi, et su koht edetabelis on kusagil esikolmiku seas, ning teine ja kolmas koht peavad nägema kõvasti vaeva su püüdmiseks.
No mina, harva üldse postitajana, hääletaks ikkagi ksf Kassi poolt esi valve postitaja jne(mida see postitaja üldse tähendab, mingi stripiklubi riistvara paigaldaja ametinimetus?) poolt
Igaljuhul kurvastaks see tösiselt, kui Kass vähem postitaks.
(13-09-2015, 00:23 AM)90Deville Kirjutas: [ -> ]No mina, harva üldse postitajana, hääletaks ikkagi ksf Kassi poolt esi valve postitaja jne(mida see postitaja üldse tähendab, mingi stripiklubi riistvara paigaldaja ametinimetus?) poolt
Igaljuhul kurvastaks see tösiselt, kui Kass vähem postitaks.

Tõesti, huvitav postitus! Põhimõtteli8selt olen tõesti valmis ka vähem postitama, paraku eeldab see hetkel minu postituse hulga jõudmist 5000 postituseni! See riistvara paigaldaja a/n-s ilmselt eeldab ikkagi akudrelli omamist, seega jään ikkagi mängust välja! (viltumokkadega kollane mull!!!) m (sõber ksf! illi 123/129 küll andis oma rikkis akudega trelli mulle, aga sellega ilmselt ikkagi posti ei paigalda (eriti rippus mokkadega misiganes asi), üldse on mul raske edaspidi aru saada, mitmekordselt siin asjad käivad ja kes on lobamokk ja kes vastupidi! Ja lähen vist magama......
Ilma lisavidinateta vist ainus võimalus selle platvormi peal statistikat näha.

http://forum.automoto.ee/memberlist.php?...descending
http://forum.automoto.ee/stats.php?

Matemaatikat peab ise tegema.
Tseesium, väga tänan! Aga teame ju, et statistika ei ole objektiivne kriteerium, pigem väga subjektiivne! (hinnata tuleks ajafaktorit ja kvalitatiivset osa, kõik, mis postitatud, ei ole siiski loba, ei ole see nii lihtne, et matemaatika jne.., matemaatikaga on mul erinevates koolides üsna meeldivaid mälestusi seotud ja üht-teist on jäänud külge tänapäevani...Ja miks Sa ei maga, kell on juba palju?
Bropleem on selles, et peaks homme lõpuks minema Väätsale Jalgrattamuuseumi vintskoppi värvima, hetkel küll oleks valmis ka Türi Püha Martini kiriku tornikukke kitkuma minema, aga mis homme hommikul saab?
Mees räägib siis, kui mehel on midagi tähtsat öelda.
Kiisule on nähtavasti perearst võlssijoonistet digiretsepti välja andnud.
Juhtub paremateski peredes, eriti kui tohter ise ka mingi surrogaadi mõju all asub...
Mulle tundub, et Kass manustab eksikombel nüüd neid:

[attachment=54722]

Ma võin muidugi eksida, aga peaks nõudma omalt tohtrilt hoopis sellist pudelikest:

[attachment=54723]

Nu ja kui parajasti pole või tohter arvab enese targem olevat, siis käsimüügist leiab hea õnne korral kõigele punkti paneva üldtoniseeriva toidulisandi.
Maitselt umbes sama hea, kui palderjan, aga toime vastupidine. Tõstab töötuju, ajab ära lobahimu.

[attachment=54724]
Kassi seosetut jutuvada ravib ainult korralik annus sariini...  Rolleyes
Mina hääletan ka kassi poolt, kel 10 aastaga üle 4000 postituse, mllist eamik mingi raskestimõistetav jaburdus. Ta on igati ära teeninud Kristjan Jõekalda nimelise kroonilise mölapidamatuse rändauhinna.

Jõekalda on konkurentsitult Eesti esimöliseja, kellel pudrumulk üldse kinni ei seisa ja kes lisaks teenib sellega veel roppu raha.

Muidugi, Jõeakalda tasemeni jõudmiseks on kassil pikk tee käia, sest erinevalt esimesest tuleb tal ka midagi mõistlikku aeg-ajalt hammasrataste vahelt välja. Aga lootust on, Eesti poliitikud ja massimeedia tegelevad ennastunstavalt lolli massi tootmisega. Marko Reikop, Kristjan Jõekalda ja Tuuli roosma on konkurantsitult parimad saatejuhid. Lollus elunormiks -- kuidas siis muidu pagulasi ja USA sõjardeid siia importida ning puutiniga hirmutada. Kui mul poeg pahandust teeb, ütlen altai , et Onu Puutin tuleb ja viib su ära, see mõjub palju efektiivsemalt kui mu ohvitseririhm.
Täna ksf. kass ei patra, kuna sai kaineks eilsetest kangetest ravimitest ja nüüd ravib räiget pohmakat PALDERJANIGA Smile
jah, mis me teeks ilma kassita.
esteks poleks siis kellegi kallal palderjaninalju teha.
ja teiseks jääksid pooled veloküsimused (ja paljud muudki) ilma vastuseta.
(13-09-2015, 21:49 PM)diesel Kirjutas: [ -> ]jah, mis me teeks ilma kassita.
esteks poleks siis kellegi kallal palderjaninalju teha.

Nu hädapärast saaks isand Basilio nendest naljadest osa Big Grin
Andrus Kivirähk kirjutas:
 enne saatmisklahvile laksamist kolm põhireeglit:
1. Loe kirjapandu läbi ja paranda kirjavead.
2. Loe kirjapandu läbi ja paranda loogikavead ning kohenda stiili.
3. Loe kirjapandu läbi ning veendu, et esitus on heatahtlikult humoorikas. Ükskõik millist teesi sa parasjagu arendada ei tahaks.
Sest vaid nii võid hommikul ärgates loota, et oled võitnud mõne uue sõbra ja andnud oma osa diskussiooni. Muidu tuleb leppida Juhan Viidingu ammuses luulereas kirjeldatuga:


...pärast, kainema peaga suur oli häbi sel Jüril.
Türi rahvas sai naerda, naeris ha ha ha ha.
Lehti: 1 2