automoto.ee foorumid

Täisversioon: liite viimistlemise ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Et siis küsimus selline... et tehasest tulnuna on osadele keevitusliidestele sellist silikoolitaolist möksi peale laotud, et vältida niiskuse ligipääsemist.

Mul oleks ka mõned strateegilised kohad kapotiall ja mujalgi, kuhu oleks vaja mingit möginat panna, et niiskus vahele ei roniks.

Mida kasutada ja kuidas, värvi alla, värvi peale???

Loll aga PÜÜDLIK!
anti
Tehases reeglina tehniline vaseliin ajutise kaitsemäärdena peal.

Keevituskoht ikka relakaga haljaks ja krunt peale, krundile matt kattevärv ja sinna otsa mingi mögin soovitavalt selline, mis täielikult ära ei kuiva. Kõige parem on kahurimääre, aga ei oska öelda kust seda praegu saada võiks.
ei, \"uglyant\" mõtleb ilmselt seda möginat, millega kapotialuste ja põhjaplekkide vahed on kokku mätsitud (noh, selline \"näts\"). Kusagil nägin müügil kah seda - on ikka spets-asi. Ülevärvitav. Ise pole kasutanud, niiet ei oska rohkem kommenteerida.
Soome ajakirjadest on selline nimi nagu Sikaflex meelde jäänud...
Kolmeteistkümnel on õigus... sedasamast möögelkööglit ma mõtsin jah... mul mõned sellised eriti \"spetsid\" kohad, mida nagu ilma smööglita ei tahaks jätta...

Eks ma vaatan autokeemiapoest kah...

Tänud!
anti
Maakeeli siis:\"Keevitushermeetik\",poes erinevad kaubamärgid näiteks \"Pyrmoflex 5000\" \"Soudal body sealant\" 300grammised tuubid,soovitaks PYRMOt kui peale määrid ei kuiva kokku ja värvitav (halli/musta värvi),Soudali toodang on odavam aga kuivab hirmus kokku.Pyrmol olemas ka selline hermeetik mille pealekandmiseks spets suruõhul toimiv püstol/prits ,kaasas erinevad otsikud ja võimalik jäljendada tehase \"käekirja\" (kindla laiusega triibud ja struktuur nagu VW kabotialustes/küljekarpidel)
..pole küll hermeetik.aga sai kunagi kasutatud sellist asja nagu SISU tõrv--oli aerosoolina.Sai kasutatud nikkelpindade konserveerimiseks--2 aastat hiljem peale puhastamist ei ilmnenud ühtki rooste märki.Vabandan, kui väga OT,aga miks mitte katta ka keevispindasi--eesmärk on ju sama.

gumduck

keevitus kohtade ja liideste kattmiseks on kaks võimalust mida plekud kasutavad
1.katta viimistletud (käiatud )keevis tinaga.spets tina ja puhastus pasta,paigaldatav kuumaõhupuhuriga.ise kasutan würthi toodangut(kallis aga kvaliteetne)
2.katta kerehermeetikuga.hermetse on tuubis ja purkides.võid ka tavalis hermetsi kasutada(äädika lõhnaline)aga neid ei saa värvida.laiali saad ajada tavalise pintsliga kastes seda aeg ajalt nitro lahustisse ,nitroga saad ka pintsli pärast puhtaks.ise kasutan novoli toodangut(hinne rahuldav)punane tn. 42 tallinn
kui midagi jäi arusaamatuks ,küsi julgelt.Wink
Krt meie Samaral on seda nätsu igale poole topitud. Väga tüütu asi on see Sad
Äadika lõhnaline on happeline(rohkem san.tehnika jaoks).ON ka neutraalseid värvitavaid