automoto.ee foorumid

Täisversioon: Omapärane jawa (pildid)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
heh, minu arust oli isegi ühes Palu raamatus pilt (jutt igatahes) ka sellest Saturnist ja reklaamiti seda jah iga hetk tootmisse mineva siklina. ja nii Za Ruljom kui Tehnika ja Tootmine pajatasid koos piltidega sellest juba mainitud 2-silindrilisest Minskist kui tulevasest imest.

klaabu@panebverbaalsetläbu

iz350 Kirjutas:Za Ruljom(ja üldse venekeelne motokirjandus)oli tuntud oma\"kohe tootmisse minevate tsiklite\" jutude poolest.Sama jutt oli 250 cc 2-silindriliste Minskitega,350 cc neljataktilise 1-silindrilise M-35(mille üks prototüüp asub Riia vanatehnika muuseumis) ja alles hiljuti ilmunud 400cc neljataktilise 1-silindrilise IZiga(mis pidi ka kohe tootmisse minema-kus ta on,ma juba 10 aastat ootan?).
kuulge, aga 1 küsimus veel. kas keegi teab, on planeta-6 ka reaalselt juba eksisteerimas kui seeriatsikkel? mul on selle mootori skeemid ja lõiked olemas (paar pilti ka), aga kuda siis on?

tegu on muide planeta spordi baasil mootoriga, millel vesijahutus. veidi on deforsseeritud.

Huakanimasta

klaabu Kirjutas:kuulge, aga 1 küsimus veel. kas keegi teab, on planeta-6 ka reaalselt juba eksisteerimas kui seeriatsikkel? mul on selle mootori skeemid ja lõiked olemas (paar pilti ka), aga kuda siis on?

tegu on muide planeta spordi baasil mootoriga, millel vesijahutus. veidi on deforsseeritud.
kas mitte vesijahutusega planeta 5 te tinglikult 6 v]i isegi 7 ei kutsutud (vaata http://izhmoto.ru
ei, seal on tegu ikka planeta-5-ga, mis sest, et mudelinumber on 7.1... millegagi. planeta-6 on vana spordi baasil tehtud ja sootuks teistsugune. jutt on küll käinud vesijahutusest, aga osadelt piltidelt, kus see mootor (prototüüp)endurodel vahel on, on ikkagi vesijahutusega.
Lehti: 1 2