automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrri sadul
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

siims

On siis plaanis oma võrrile uus sadul teha.Mingi kalli naha jaoks pole ka väga palju raha.Tegemis on ikka võrriga nii,et mingit suurt vett ta ka pea hoidma aga mingit vett ikka!
see on muidugi tore, et sa meile oma tegemistest räägid... aga ikkagi, mis oli selle postituse mõte?
No võrri originaalsadulale läheb küll nii vähe nahka, et sinna tasub küll naturaalnahst teha. Omale silmale parem vaadata.
Kui on aretatud korralik kahekohaline sadul, siis läheb tõesti natuke kalliks -- ca võrri hind või rohkemgi, siis tasuks mingit paremat kunstnahka vaadata Noorest Tehnikust näiteks
> paremat kunstnahka vaadata Noorest Tehnikust näiteks

Dermatiiniks nimetatakse seda materjali ning 1940-80tel kasutati seda igasuguste Vene vehiiklite (jalgrattad, võrrid, tsiklid, veoautod, osad sõiduautod, maastikuautod jm) polstritööl massiliselt.

Kui võrri sadul (või ükskõik mis) on algselt olnud dermatiinkattega, siis tuleks ta minu arvates ka taastada dermatiinkattega. Selleks on vaja aga õmblusmasinat, mis mitmekordsest dermatiinikihist oleks end suuteline läbi torkama.
vanemat tüüpi võrrisadulad: pruuni värvi on päris nahaga (tõsiselt paks, peaaegu nagu saapanahk) ja mustad dermatiiniga
uuemad tüübid: kõik dermatiiniga.
Ma olen küll 57. aasta Gaujal näinud pruuni dermatiiniga kaetud sadulat. Uurisin selle enam-vähem komplektse isendijäänuseid 1980te alguses.

siims

Küsimumus oli selline ,et mis nahak soovitate!
siims Kirjutas:Küsimumus oli selline ,et mis nahak soovitate!

öeldi ju,et täisnahast tasub teha!?kui sul raha on,võid ju maonahast kah teha?....Wink