automoto.ee foorumid

Täisversioon: Minu Lancer
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

lebokas

Sain Mitsubishi Lanceri omanikuks umbes 2 kuud tagasi, ja mitte juhuslikult, sest minu kiindumus kuulub viimasel ajal just nimelt jaapani markidele. Olin just müümas oma Corollat, kui nägin samal päeval Mitsubishi müügikuulutust. Auto oli heas korras ja nii see läks. Mootor küll lahjavõitu, ainult 1,5, kuid tänu Soome \'lahketele\' seadustele(ei tea millal ometi Eestis sinnamaale jõutakse?), on mul plaanis see välja vahetada 1,8 turbomootori vastu ja lisada nelivedu. Praegu just tegelengi sobiva doonorauto otsimisega.
Tulevikuplaanidest niipalju, et turbo tuleks muidugi tavaturbost suurem, vahejahuti, marteliuse väljalase ja muidugi madaldusvedrud. Auto välimust aga ei tahaks ma tundmatuseni muutma hakata. Minu eeliseks on see, et t88tan ise automehaanikuna, ja nädalavahetustel võib oma autot töökohas remontida/ehitada. Proovin ka kõik, mis võimalik oma käega valmis meisterdada. Millal see projekt ükskord valmis saab, on aga raske öelda. Eks ma võimaluste piires hakkan vaikselt nokitsema. Minu jaoks on auto nagu Tallinna linn, mis ei saagi kunagi valmis.Big Grin
mis selles ostetud lanceris siis nii head on, et tasub vahetada mootorit ja lisaks aretada nelivedu?
Isegi kui ta poolmuidu käes on , tasub hoopis ehk kallimalt maha müüa ja sellevõrra korralikum 4wd alus osta?

lebokas

Juba sellepärast tasub, et kere on üliheas korras ja roosteta, arvestades soome soolaseid teid. Vähesõitnud ja piinamata, ostsin mingi vanaäti käest, ei nigise ega nägise.