automoto.ee foorumid

Täisversioon: Honda Civic '84 - "3rd gen. turd" - Injection
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Nostalgia missugune minu jaoks. Mul sellised riisirakette 2tk olnud. salongidetaile ja tulesid vbl veel leidub, kui huvi on.
(13-05-2017, 00:28 AM)urmet48 Kirjutas: [ -> ]Nostalgia missugune minu jaoks. Mul sellised riisirakette 2tk olnud. salongidetaile ja tulesid vbl veel leidub, kui huvi on.


Saadan kohe sõnumi.
Sai süüde paika strobotud, tegin autole korraliku pesu mootoriruumis kui ka väljast, panin peale ka Meguiars Yellow Wax-i. Salongis paigaldasin istmetele puuduvad plastid ja uued matid, tegin üldist puhastust.

[Pilt: large_29697837_SVtk.jpg]
[Pilt: large_29697839_MvuL.jpg]
Tartus triikraua civikute bukett lausa rikkalik, ringteed mööda sõites võib paarikilomeetrise vahega isegi kolmeni loendada. Juhul kui sinu oma parajasti ka teeäärde pargitud.
Tundub jällegi omast ajast ettejõudnud disain, tänavapildis uute vahel kuidagi ei arvaks, et loomisaastaks nii kauged ajad kui 1984.
(21-05-2017, 21:18 PM)TeeTL Kirjutas: [ -> ]Tartus triikraua civikute bukett lausa rikkalik, ringteed mööda sõites võib paarikilomeetrise vahega isegi kolmeni loendada. Juhul kui sinu oma parajasti ka teeäärde pargitud.
Tundub jällegi omast ajast ettejõudnud disain, tänavapildis uute vahel kuidagi ei arvaks, et loomisaastaks nii kauged ajad kui 1984.

Kus küll need ülejäänud kaks võiks paikneda? Omal oli veel mõnda aega tagasi neid 3G-sid kakski veel Ringteel. Ühest olen kuulnud küll aga pole näinud. Üks rallikas 4G on Tähe-Sepa-Turu vahel, teine Tähe tänaval StarCar-i juures.
Käisin täna ülevaatuspunktis ja sain kinnitust puuduste osas.

Summuti - Varasemalt ebakvaliteetsetest parandustest tingitud leke - Doonorist on asenduseks väga korralik summutijooks võtta.
Kere - Augud teadaolevates kohtades - Peab augud kinni keevitama.
Pidurid - Tagapidurid kehvad kuna kaasa unustas seisupiduri mõneks ajaks peale - Ilmselt tuleks klotsid ära vahetada. Uus soodsaim komplekt maksab ~8€.

Kuna hetkel on õppeaasta lõpp ja muudki tegemist omajagu, siis ei hakka kiirustama - üritan asjadega jooksvalt kuu jooksul ära tegeleda.
Selleks korraks võib minu jaoks Civicu müügiga Honda perioodi lõppenuks lugeda. Antud põlvkonna Hondadest on mul umbes poole 1.5i (GT) mudeli jagu osi ja lisaks hunnik Prelude istmeid. Autost oli küll kahju loobuda aga olgem ausad, kümmet autot korraga ei ehita ega ka tarbi. Kindlasti ei välista selle müük, et ma kunagi Honda juurde ei naase.

Uuele omanikule soovin omalt poolt muretuid kilomeetreid ja pealehakkamist.
Lehti: 1 2