automoto.ee foorumid

Täisversioon: kes toob ZID\'e maale?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

rik

kes toob ZID võrre maale peale klooostrimetsa motopoe kus on hetkel zid pilot 12.850? Plaanis lihtsalt jalgratta asemel osta - vahest pakub rohkem pinget, samas selle raha eest saaks ka korraliku ratta. Siin jäi paaris threadis silma et keegi on neid ise peterburist toonud, seda küll eelmine aasta. Kas keegi veel sellega tegeleb?




rik

Olen 185cm ja 80kg kas see mulle mõõtude poolest väikseks ei jää??? Arvatavasti soovitatakse mul osta mingi normaalne vähemalt 125kw asi aga mul pole motika lube - KINDLASTI ei viitsi ma lube tegema hakata, pikkadeks sõitudeks on mul auto. Nii et jääb kas mingi uus odav hiina roller pisikeste 10\" ratastega või zid. Kuna juba pildilt vaadates tundub zid mugavam arvan et ostan selle

exit0

kui sul on nii palju raha välja käis siis muidugi mix mitte:s aga soovitaks ise noh nii 3kiloset vene minski või voshodi 125cm3 on minsk 4käiku liigub päris hästi ma arvan ka et sul jääb see zid väikseks kui vana sa oled??odavat hiina rollerit ka ei soovita osta parem mingi kvaliteetne 15-25kilone roller mis on selline pill et suured silmad ajab ette(Y)
Ole täitsa Exit ja loe ikka mõttega asju. Inime ju seletab, et hirmus tsiklimees pole ja lube ei viitsi teha ning pisikest plastmassratast ka ei taha. Ei tasu karta, et võrr lahjaks jääb inimesele kes just nimelt võrri tahabki Smile

EDIT: Ps. Olen ise näind u. Minimopi mõõdus Suzuki PV-ga lustimas 160 kilost meeskodanikku (tõsi küll, \"pisut\" ebakaines olekus). Ratas liikus päris kenasti ja jäi ka hiljem sõiduvõimeliseks.
Ivar võttis sõnad suust...Ma arvan,et kui ei viitsi lubadega jännata,siis on ZID just õige masin,samas hinnaklassis korralikku rollerit ei saakski.Vanade V-50 mootoriga mopeedide (Riga,Delta,Stella,Mini...) kandevõime on netist leitud andmete põhjal 100 kg.,nii et kui 80 kg. kaalud,siis ei tohiks masina piinamist karta,ZID ju lisaks veel kolmekäiguline.Hiina roller on minu meelest viimane,mille peale raha raisata,heal juhul sõidad 2-3 suve (halval juhul paar kuud),siis on mootor läbi ja juppe üldjuhul ka saada pole.Hiina rolleritele on vahele aretatud Vene päritolu mootoreid,millele varuosi laialt saada,sellisel juhul omandab see aparaat juba mingi mõtte ja jätkub teda ka kauemaks.