automoto.ee foorumid

Täisversioon: MB kas tasub
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mida arvata MB TT (vist) 2,4D 81.a karavan,igatähes häästi ruumikas,kere on ka Ok Seest Hästi mugav.. Mis hinnaga sellist Tasuks osta ja kas yldse tasux osta????
täpsemalt selline:
[Pilt: 120493816158217200424413AM.jpg]
[Pilt: 120493816158217200424859AM.JPG]
Pea silmas roostet (eriti põhja alt), mootori seisu ja tagaamorte (need VÕIVAD olla niivooregullisüsteemiga, mis VÕIB olla peetis, aga ei pruugi olla kumbagi Smile).
Muidu kena auto, üks elegantsemaid farmareid minu silmis. Smile
Väga otstarbekas auto. Ilus ka muidugi. AGA... ei ole mersudest ja bemmidest erit vaimustet. Tavaliselt müüakse seal firma nime- autot antakse väga vähe kaasa. Mingi rahva silmis viletsama nimega auto maksab kordi vähem ja ei ole mitte kehvem. Nt Volvo.
UURINGUTE tulemused näitavad et kõige töökindlamad autod tulevad ikkagi jaapanist mitte saksast nagu legend räägib. Emotsioonid ei maksa kuiva statistika ees midagi.
See on vanakooli auto. Töökindel ja lihtsa ehitusega.
Võib vabalt kümme aastat noorema vastava japsiga rinda pista.
Mis hinnaga pakutakse? Niipalju kui pildilt aru saab, paistab olema 3,0 turbo diisel, mis üsna haruldane. Muidugi põhja alt pead läbi katsuma. Mis puutub töökindlusse siis, W123 kerega mudelile ei ole jaapanlastel küll midagi vastu panna. Seda näitab ka tänavapilt, mersusi liigub veel palju aga kus on üle 20 aasta vanused jaapanlased.
Kui seda autot vähegi hooldad, sõidab ta veel 10aastat vähemalt. Remont on ka lihtne ja suhteliselt odav.

Kust kohast sa sellise välja kaevasid?
v126 Kirjutas:Mis puutub töökindlusse siis, W123 kerega mudelile ei ole jaapanlastel küll midagi vastu panna. Seda näitab ka tänavapilt, mersusi liigub veel palju aga kus on üle 20 aasta vanused jaapanlased.

no tänavapildi järgi vast autode headuse üle küll ei maksa otsustada, sel juhul oleks näiteks 1986ndal aastal Tallinna tänavapilti vaadates pidanud tunnistama parimaks autoks VAZ01, mitte mersu või toyoota Smile
See, et vanu mersusid rohkem liigub kui jaapanlasi, tuleneb pigem sellest, et Saksas nad on alati ülekaalus olnud võrreldes japsidega. Ja Eesti autode tänavapilt on peegeldus sealsest järelturust. Noid vanu sellemõõdulisi japse pole lihtsalt kusagilt võtta olnudki.
mis ei tähenda, et w123 oleks halb auto.

aga nagu ikka selles vanuses auto puhul sõltub hind reaalsest seisukorrast, mitte aastaarvust.
Võimaluse korral eelistaks ise küll osta mitte ainult enamvähem heas korras autot, vaid autot, mida on silmnähtavalt hästi hooldatud, olgu ta kasvõi keskmisest kallim.

Rooste kontrollimise vajadust on siin juba mainitud. Kui mootor on vahetatud, siis soovitaks uurida võimalikult täpne mootori mudel ja aasta, muidu oled pisimagi jubina leidmisel hädas.
Diiselmootori seisukorra kontrollimise kohta on palju teooriaid ja arvamusi, neid kõiki ei jõua siin üle lugeda. Võid ka ainult katsumise, kuulamise ja vaatamisega õige hinde panna, ja võid ka täisdiagnostikaga tünga saada.
Põhi on tollel MB ära keevitatud.On ainult Tagaluugi äär ja rattakoopa äärsed,mis vajavad naz keevitamist... Tal on isegi mingid valuveljed all...Mootor on hääs korras,uksed aknad on ees jne... Et nagu kas 10000.- olex selle eest palju välja käia???
v126 Kirjutas:Niipalju kui pildilt aru saab, paistab olema 3,0 turbo diisel, mis üsna haruldane.
Pildid on illustreeriva iseloomuga, ma arvan Wink
Esimeses postis on kirjas, et 2.4 on.
Jansa Kirjutas:
v126 Kirjutas:Niipalju kui pildilt aru saab, paistab olema 3,0 turbo diisel, mis üsna haruldane.
Pildid on illustreeriva iseloomuga, ma arvan Wink
Esimeses postis on kirjas, et 2.4 on.


Oh krt, ei pannud algul õhinaga tähele. Mind oleks just mootor huvitanud.
Mis puutub ostusoovitusse siis masinat nägemata on raske midagi öelda, igatahes pildil näha olevat masinat selle raha eest küll ei saaks. Selle põlvkonna diisli seisukorda on suhteliselt lihtne kontrollida, kui kompressioon on olemas, õlisurve ka, siis enamasti töötab.
motamees Kirjutas:Väga otstarbekas auto. Ilus ka muidugi. AGA... ei ole mersudest ja bemmidest erit vaimustet. Tavaliselt müüakse seal firma nime- autot antakse väga vähe kaasa. Mingi rahva silmis viletsama nimega auto maksab kordi vähem ja ei ole mitte kehvem. Nt Volvo.

Mõni mees ei tea millest ta räägib ... teeks nii, et edaspidi võtaks sõna siis kui miskit aru saaks.
Mersudest w115/w123 kered on meile kättesaadavatest mersudest üldse ülim sõiduvahend hinna/kvaliteedi suhtes. Varuosad on praktiliselt ziguli klassis ja vastupidavus on VÄGA HEA.

Olen ise pidanud mitut w115 masinat ja hulgaliselt w123 erinevaid mudeleid (tõsi benakoned) ja võin täie veendumusega väita, et parimat autot meile ei saa olla kui w123 mille kere ei ole läbi.

Dad.