automoto.ee foorumid

Täisversioon: mb esiklaas
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
sellisel:
[Pilt: headonbackcover530.JPG]
on esiklaas lõhutud.
Kas on mõtet osta? Saaks väga odavalt.
Kumma neist odavalt saaks, klaasi või mersu? Väga odav põle neist tänapäeval küll kumbki. Aga kui katkise klaasiga auto ikke väga väga odavalt saada, on see nii harv juhtum ikkagi, et ju ta ikka tasub, kui muidu hääs korras ja komplektsuses. Mercedes ju selline masin, et päris väärtusetuks ei muutu kunagi, pildil näidat isend on aga oma hinnalanguse juba üle eland ja tasapisi kallimaks muutub.
Kui see Sinu jaoks väga odav tundub ja kohta hoida on, võta ikka ära, kui kaup õige on. Kuskilt tuleb meelde, et siinsamas voorumis keegi kasutajanimega miski Tsaar otsis vist sarnast valget mersut hirmsasti taga, mis olla kunagi kuskilt tuuri pandud ja lubas vaevaraha maksta... Kui see seesama pole siis anna aga minna.

http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=5075

Terv. Ivar
Sellise MB esiklaas peaks maksma ca.2000.-eek ringis pigem kallim... ja vana e.kasutatud klaasi leidmine vääga kahtlane.


Ps.kui huvi siis uue klaasi soetamisel võin abiks olla...
Kas tõesti on kellegil Eestis vana kurbade silmadega \"S\" või on ikkagi pisemnat mudelit silmas peetud?
Vootele: Kui ära põlgad, anna teada, vean \"hästi odavalt\" ja hea meelega minema Wink Isegi, kui ta 6.3 pole (arvatavasti pole). Usun, et niisuguseid inimesi on siin veel. Smile

IIIFFFAR: Vootele pandud pildil olev pole metsa alt pihta pandud. Need on erinevad põlvkonnad lausa.

Alts: Neid on üsna mitu isegi, k.a. vähemalt üks tibatoba korras kupee.
Jah, ega ma neid W- sid nii hästi tea, et mis just miskiaegne on aga selle koha päält nõus, et hästi odavalt võiks ära viia küll. Isegi päris muidu võiks ära viia, aitäh ka ei ütle Toungue

Terv. Ivar
noh, sain sellise info, et omanik müüb 1000 krooniga ja kaasa saab teise kere koos tervete klaasidega.
Masin dokumentidega ning omal jõul liikuv?
Kus näha saab?
Keilas vedeleb Allika tänaval. Väga kahju oleks, kui pätid selle lihtsalt ära rüüstaksid, seega, ostke keegi talt selle ära.
Põikasin mööda sealt Allika tänavalt eile.
Huvilistele teadmiseks, et siiski diisel-115ga on tegu, mitte 108/109ga. Mida oli ka arvata, kuna meil vast ei vedele selliseid tänavatel.
Nojah, kahtlustasin ka sama, pildil olevat mudelit on eestis vist mõni üksik (kui on üldse). Aga kui keegi ei taha võiks ehk pakkuda siia
http://foorum.clubmb.ee/index.php
Kas need on alles veel?
Minu tada ei ole eestis ühtegi w109-t ... küll aga w108 on kohe päris mitu ... samuti on mitu w111 ... ehk siis kaks põlvkonda \"S\"-e enne w116-t. w109 ja w108 on sama esiklaasiga.

Dad.