automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaz 11
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Natuke filmimaterjali, kui Gaz 11-40- te kered olid juba tõstetud Gaz 61 raamidele. Katsetuses küll mingid autod ühest neljani. Esiosa Gaz M1-lt. Mina, kui õnnestub proovin ellu äratada autod nr viis või kuus, esiosa Gaz 11-lt

https://drive.google.com/file/d/1hAjxqCk...sp=sharing
Sulid saatsid uue kirja. Nagu ma arvasin, ütlesin 20 000.-$ oldi kohe nõus. Vastasin, et saatke auto dokumentide (Title) koopia. Vaatame, mis sealt tuleb.
Hello Mati,
For a quick sale I'm willing to take $20,000.
You can call Andrew Martis from Deborah Logistics at +1 (888) 688-1244 and he will help you with everything. If he is not answering just leave him a voice mail and he will get back with you.
In order for me to to start a transaction you need to register on the shipping company website:
https://www.deborahlogistics.com/

After the registration is complete please contact me to start the transaction through them.
Thank you,
On sul ka tahtmist nende sulidega mässata. Oleks ammu koha kätte näidanud.
(24-03-2018, 10:58 AM)sfinks Kirjutas: [ -> ]On sul ka tahtmist nende sulidega mässata. Oleks ammu koha kätte näidanud.
 Pole midagi, sulide käekirja on vaja tundma õppida. Mul neid siin vist kuskil 6 tk. Kõigil väga ahvatlevad pakkumised. Pooled on loobunud, kui olen palunud neil pilte saata. Kõigil põhjuseks, et auto kuskil vanemate pool garaažis ja ise kaugel tööl. Vanemad aga ei oska pilte saata. Siis kirjutan, et põrsast kotis ei osta ja pärast seda enam ühendust ei võeta. Tegemist ikkagi väga haruldase autoga ja isegi pilte raske leida. Kaks selli lubasid pildid saata aga pole siiani seda teinud. See Trevor on kõige järjekindlam. Nüüd ta võltsib mingit auto Passi, las näeb vaeva, küll tuleb ka tema Mihklipäev. Huvitav ju vaadata ja jälgida kuidas vennike legende välja mõtleb.
Kui kogu see Deborahlogistics mingi libafirma pole siis ma tegelt ei saa aru kuidas see plaanitud on. Nad ei maksa enne raha müüjale kui sina oled "häppi" ja kauba kätte saanud. Ma küsiks gdje fiška? See firma justkui autode müügi PayPal. 
Või mängitakse siis tõesti selle peale, et saadetakse suvaline odav Ford, mille vin klapib lubatuga, aga kuna dokkides pole mudelit ja aastat mainitud siis nii ongi. Uups sorri.
Saa hakkad varsti ise ka uskuma et ongi õige asi. Anna raha naise kätte enne kui hilja!  Big Grin
(24-03-2018, 13:27 PM)spitfire Kirjutas: [ -> ]Kui kogu see Deborahlogistics mingi libafirma pole siis ma tegelt ei saa aru kuidas see plaanitud on.

Scamadvisor viitab, et libafirma. Veebileht loodud 5 päeva tagasi.

Ei viitsi seda scamadvisori tagapõhja omakorda uurida, aga ehk keegi ei viitsi võltslehtede paljastamist võltsida Smile

Skeem sihukestel asjadel vast umbes selline, et iga kliendi jaoks "tehakse" "logistikafirma", mis peab jätma "päris" mulje.  Siis maksad oma käsiraha,  natuke transa ja formaalsuste eest. Võibolla saab isegi "transpordi kulgu" jälgida mingi koodi alusel. Siis näiteks tekivad "transpordi tõrked", nende ületamiseks vaja pisut juurde maksta, jne. Tegelikult aga ei toimu mitte midagi ja varsti lülitatakse telefonid ning veebileht välja.
Escrow scam jah ilmselt. Väga levinud asi.
Põhimõtteliselt esinetakse vahekohtunikuna. Mäng lõppeb kui raha nende valdusesse jõuab.
Vo blja. Tundus väga usutav leht. Vaeva on nähtud.

Olen ka euroopas skeemi kohanud kus paluti plekk kanda "transa" firmale, aga seal oli kohe näha et liba veebi leht. Kahju, et kogu selle suhtluse ära kustutasin tol korral. Inimeste nimed, firma nimi ja aadress olid nii osavalt valitud, et googel leidis tuhandeid vasteid, kust midagi leida oli võimatu.
see on nende töö ja leib. peabki usutav olema, muidu nälg majas.
ja sama lehte saab ilmselt palju kasutada.
nö. kontaktandmed ää vahetada ja saab järgmist kala püüda.
(24-03-2018, 08:56 AM)Formika Kirjutas: [ -> ]You can call Andrew Martis from Deborah Logistics at +1 (888) 688-1244 and he will help you with everything. If he is not answering just leave him a voice mail and he will get back with you.
In order for me to to start a transaction you need to register on the shipping company website:
https://www.deborahlogistics.com/

Isegi aadress on eksisteeriv aga seal on logistikafirma asemel mingi hipodroomi / hobustega seotud tegevus.
Nii, paistab, et sulid on kõik alla andnud. Peale Title, ehk autopassi küsimist pole enam uusi väljamõeldisi saadetud. Võib-olla võtab võltsimine aega. Ei peaks ju nii keeruline olema. Võtta mingisugune Title, teha koopia, kustuda teatud kohad ära ja panna uus tekst asemele. Aga võib-olla sulidel polegi ühtegi Titlet võtta. Elame näeme. Ksf. Cesium leitud Ford 78 müüjaga ka läbirääkimised jätkuvad. Seni tulemusteta. Praegu olen välja käinud ettepaneku, saata mulle pangaarve, maksan paar tonni ettemaksu ja suvel tulen ülejäänuga ja võtan auto. Võtku ainult müügist maha. Eks näe, mis juhtub.
Vara hõiskasin. Täna saatsid sulid siis autobassi koopia. Vaeva on kõvasti nähtud. Hakka või uskuma. Big Grin Sealsetes auto passides küllalt raske orienteeruda, sest osariigiti need kõik erinevad.
[attachment=69017]
Dokumendi nr. on ettenägelikult kustutatud.
Imelik, et läbisõit ka passi märgitud.
Selline jutt ka veel juurde lisatud.
Dr. Trevor C Walker | Emergency Medicine Specialist | Medical Corps(RAMC)



This e-mail message may contain confidential or legally privileged information and is intended only for the use of the intended recipient(s). Any unauthorized disclosure, dissemination, distribution, copying or the taking of any action in reliance on the information herein is prohibited. E-mails are not secure and cannot be guaranteed to be error free as they can be intercepted, amended, or contain viruses. Anyone who communicates with us by e-mail is deemed to have accepted these risks. Medical Corps(RAMC) is not responsible for errors or omissions in this message and denies any responsibility for any damage arising from the use of e-mail. Any opinion and other statement contained in this message and any attachment are solely those of the author and do not necessarily represent those of the company
Saatsin lühikese vastuse, ei viitsi enam jamada.

This car was on sell in Florida for 42 000.-$. Can You explain that?

https://classiccars.com/listings/view/10...rida-34243
Vin-i viimane number on teine.
Pigem oleks midagi sellist oodanud:

[Pilt: 65fd3d42-4ff7-4cfb-b173-e6ebe4e4e583.jpg]
[Pilt: 6068009_orig.jpg]

Saada see inff sellele Florida müüjale, see tegelt ju ka nende huvides.
(28-03-2018, 19:33 PM)Walter Kirjutas: [ -> ]Vin-i viimane number on teine.

See erinevus  on zhulikule halb, sest siis ei saa väita, et ostsin jah sealt, seepärast ka pildid samad, aga nüüd müün, sest raha vaja.
e-bay -s tuli müügile Dodge sisse ja väljalaske kollektor. Kas kellelgi on aimu, kas see sünnib ka 1930 a. 218 kuubik tollisele mootorile.
https://www.ebay.com/itm/1930s-1940s-Ply...Zz&vxp=mtr

Selline nagu mul vaja peaks välja nägema selline.
[attachment=69029]
See teksti järgi on pärit M37 küljest, mida tehti 2 versioonis : 230 ja 251
Las ta mõõdab ära kui pikk on?

251 oma ei sobi
Tänu sellele, et üks mees u. 1985 a. tagasi Juudamaal risti löödi, saime ühe lisa puhkepäeva, mis sai ära kasutatud 11-ne sildade remondiks. Tagasild sai enam-vähem korda. Puudu on ainult õiged piduri trossid. Praegu veel küljes Novosibirskist saadud "originaalid".
Hr. Laanelepa käest saadud esisild, mille liikuvad osad olid kokku keevitatud, hakkab ka ilmet võtma. Paigaldatud uued puksid ja käändtelje poldid. Sellega veel pusimist on. Puudu ka mõned roolihoovastiku vidinad. Kuna on pühad, siis pole ka amerikaanlast tülitanud. Viimati nõudis ta minult, et talle saadetaks nimeline panga tšekk ja kui ta on selle rahaks teinud, siis saadab masina mulle sugulaste juurde. Kahjuks Eesti pangad enam ammu tšekke ei väljasta. Nii, et nokk kinni, saba lahti.
Enne vajutasin postita, aga siis tuli meelde, et mul paar pilti ka.
[attachment=69047]
[attachment=69048]
[attachment=69049]
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35