automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kas jupiteri mootor läheb 1:1 planeta raamile?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
selline küsimus siis
ei lähe 1:1.vaja kiigepoolset(vist,kui õieti mäletan) kinnituskrontseini ümber teha.
forumi kasutaja \'\'raigo\'\' peaks sellest kõige rohkem teadma sest tema on seda teinud Smile
ei lähe jah
aga väheke keevitades ja kõrvu saagides läheb küll aint et sa ei saa siis enam neid jupiteri al ilustus kaasi panna (mis karpa ümber käib)
ega need alum. kaaned midagi ilusat polegi...pigem muudavad minu arust ratta välimuse r6vedamax. Enda rattal pole need kunagi kyljes käinud...sry 4 OT
nendel al.kaantel on ka praktiline vajadus. pikalt siin ei leierda, kel huvi, siis otsinguga saab selle teema kätte.

mõlll

piisab sellest kui relakaga tagumised kronsteinid raamilt maha lõikad ja vasakule poole jupi raami küjest võetud(lõigatud) kronsteini paned. (paremal on see juba millegipärast olemas,mina pole senini sellele veel otstarvet leiutand.kui keegi teab...)seda ei pea isegi planni raamile keevitama, peax piisama ka sellest kui see kronstein tagumise hargipoldiga kinni väänata(auk muidugi sisse).võib-olla ei ole see just kõige tugevam lahendus aga tegin omal ka ja peab juba teist aastat.mul on kyll plan 5 raam(http://www.zone.ee/torgu) aga seal ei tohiks mingit erilist erinevust olla.
jah,kkigepoolset kinnitust tuleb natz ymber teha
Aga kuhu külge näiteks süütepool kinnitada, planetal on ju ainult ühe jaoks ruumi? JA kui ma tahaks näiteks 6V Jupiter 3-e mootori planeta 5-e raamile, koos 12v voolusüsteemiga, kas siis see süütemäng sobib sinna? Muud ei ole ju midagi kui üks süütepool, kondekas ja kontakt juurde panna. Aga tahaks just seda teada kas see süütemäng sinna istub?
ei sobi süütemäng nii lihtsalt 12v on juba kui ma ei eksi kolme poldi süsteemiga..see aga nõuab mingi vahetüki tegemist vms et peale sobitada... ja süütepooli jaoks saab ju väikese kinnituse raamile keevitada..ma võin mingi aeg teha väikse pildi ,kuda mul pool raami küljes on